21. kesäkuuta 2016

Tracon 2016 suunnittelua


Innostuksen määrä on suuri!

Vähän Traconin cossisuunnitelmista:

Meidän alkuperäseen suunnitelmaan kuulu tehä vaan Avatar The Last Airbenderin Azula (Loxy) ja Zuko (Tala), koska meidän pienperheeseen on liittymässä myös Ty-Lee, jota ihanainen Ada cossaa meitä varten. Oltiin myöskin aateltu, että Mai olis ollu tosi kiva meidän posseen (Zukon kainaloon), mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että kolmistaan on helpompi toteuttaa tää porukka. Kuviin asettautuminenkin on tutulla porukalla paljon luontevampaa ja ei niin kiusallista. :D Koska näilläkin hahmoilla on monen monta eri asua, päädyttiin tekemään Season 3:sen Fire Nation uniformut. Ajateltiin armoreihin kokeilla vaihteeksi jotain muuta kuin worblaa ja saapa nähdä mitä siitäkin tulee. Toivottavasti ei lettuja.

Lähde

Kuitenkin kuten arvata saattaa, työllistetään itteemme vielä vähän lisää. Innostuttiin nimittäin taas DRAMAtical Murderista (Kiitti vaan Artsa ja Sartsa) ja sittenhän napattiin sieltä itellemme projekteiksi Aoba Seragaki ja SuurenSuuri intiaanimies Mink. Näitäkin hahmoja ollaan jo parisen vuotta mietitty, mutta suurimman Dmmd humun aikana ei haluttu näitä vääntää. Tala tilasi kalliin peruukin Minkuun, jonka ainakin PITÄS olla korkealuokkaista laatua, ainakin palautteiden mukaan. Let's hope so!

Anatomia 5/5

Tänään käytiin hyvinkään kangastukussa hakemassa itellemme tarvittavat matskut (kiitos sponssaajat<3), jotka teki siis yhteensä 260€. Siis pelkät kankaat. Järkyttävää. Ei oltas ikinä saatu varmaan näitäkään materiaaleja omine rahoinemme kerättyä kasaan. ATLA-cosseihin tarttu mukaan mustaa ja viininpunaista nahkaa useempi metri sekä viininpunaista asustekangasta neljä metriä. Loput matskut näihin asuihin pitäis löytyä meidän kangaskaapista.

Minkin takkia varten napattiin keskiharmaata pehmeää tekonahkaa, kuosikangasta ja vaaleanpunaista viskoosielastaanitrikoota (päätä varten, ei jalkaan). Aobsikseen lähti mukaan keltasta polyuretaanilaminoitua polyesteriä, turkoosia FOVia (koska se turkoosi mitä lähdettiin hakemaan oli kappas kappas: LOPPU!) ja valkosta laminoitua FOVia + vanuvuorta.


Päästään vihdoinkin alottamaan näitä projekteja, ollaan pyöritelty peukaloita levottomina jo monta päivää Desuconin jälkeen. Meiltä lähti tällä kertaa myös videokamera, joten ollaan täysin kamerattomia toistaseks. Tää vaikuttaa aika pitkälti muunmuassa näiden asujen vaihekuvien laatuun, mutta minkäs teet...


4 kommenttia:

  1. Oijoi odotan noita ATLA cosseja~ 8>

    VastaaPoista
  2. Oijoi, täälä toinen joka odottaa innolla ATLA cosseja OwO (Itse saatan Traconissa Sokkailla myös, joko teen jokun muun puvun, tai käytän sitä hihatonta versiota jonka teen Aconiin, saa nähä. Itseni tuntien tosin suunnitelmat voivat muuttua vielä tuhat kertaa ennen Traconia :__D)

    VastaaPoista
  3. Ooh, vitsi en malta oottaa et nään teijät tän vuoden Traconissa! ♥ :D

    VastaaPoista