19. kesäkuuta 2018

Hypecon 2018 ja juoksushootti


Sadannes blogipäivitys meni nyt rikki. Vaikkakin blogit tuntuis olevan aika kuoleva luonnonvara, tykätään eniten kirjotella tänne ja täältä löytyykin loppujenlopuksi enemmän kuvia ja WIP matskua kun muualta meidän someista.

Mutta asiaan! Meidän ei ollut alunperin tarkoitus mennä Hypeconiin, mutta Saya pyyteli meitä sen mukaan ja koska kaveria ei jätetä, niin raavittiin kasaan pieni kolmen hengen epävirallinen Gintama -ryhmä. Kiskottiin meidän kaapin pohjalta Talan ikivanha Gintoki ja Loxyn Sarutobi ja Saya heitti päälle Kyubein.

Hurautettiin Hyvinkäälle ja meitä alko jotenkin heti kuumottamaan se, ettei enään pidetty meidän vanhoista cosseista ja jotenkin vähän häpeiltiin kantaa niitä päällä. Pyörähdettiin myyntipöytäsalissa ja mentiin siitä sitten pitämään ehkä elämämme nopein kuvaussessio, joka kesti kaikenkaikkiaan sen 10 minuuttia. Aurinko oli ihan älyttömän kirkas ja siristeltiin kaikki hikisinä ja toivottiin vaan, että päästään kohta jo pois.
Rakas harrastuksemme pähkinänkuoressa
Parin nopean kuvan jälkeen ajettiin Järvenpäähän vaihtamaan T-paidat ja shortsit ylle ja mentiin takasin coniin. Tällä kertaa reilusti itsevarmempina. Yritettiin päästä katsomaan cosplaydeittiä, koska Loxy ei ole vieläkään herran vuoteen 2018 mennessä nähnyt yhtäkään deittiä, mutta kas kummaa, ei mahduttu saliin. Tai oltaisi mahduttu, mutta siellä oli enää jäljellä yksittäisiä penkkejä pari kappaletta ja ei tahdottu hajaantua, joten annettiin vaan suosiolla olla.

Bongattiin jossain vaiheessa päivää pari kaveria, Isa sekä Ida, ja vietettiinkin loppupäivä istuskellen piha-alueella viltillä niin hyviä hesburgerin eväitä napostellen.
Lokkivauva eksyi coniin
Päivä oli yllättävän mukava ja meni lähinnä vaan yleisestä hengailusta. Saatiin myös arttia meidän seinälle ja täydennystä kameralaukun avaimenperä kokoelmaan, mikä oli tosi kiva yllätys. Videon teko jätettiin ihan suosiolla conista pois tällä kertaa, oli mukava keskittyä vaan siihen olemiseen näin vaihteeksi.

Seuraavana on Animecon, mikä järjestetään tällä kertaa luojan kiitos Messukeskuksessa 14.-15.7.2018. Ei ehditä kiireiltämme tehdä sinne mitään uutta, joten uusiokäytetään meidän Morioh pojat Josuke sekä Okuyasu ja toiselle päivälle heitetään päälle mitä luultavimmin Zoro ja Perona. Palaillaan astialle siis Animeconin merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti