24. joulukuuta 2017

Joulushootti ja lyhyt vuosikooste


Moikkelis, tuodaan taas jälleen tännekin eloa pitkästä aikaa. Pidettiin tossa joulua edeltävänä päivänä meidän jonkinlaiseksi oudoksi vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut joulushoot ja tällä kertaa teemana oli Gintama (Sakata Gintoki & Ayame Sarutobi). Ideat kuviin tuli oikeestaan ihan vasta pari päivää sitten ja ryhdyttiin tuumasta toimeen.

Käytiin kaupoilla hakemassa lakit ja Sarutobille mekko. Järvenpään kirpparilta kyseltiin kuusta ja sieltä sellainen myös saatiin. Sit tajuttiin, että tarvitaan myös meidän puulle jalka ja lopulta Miro kävi vippaamassa meille sellasen. Jättikokoista pahvilaatikkoakin huudeltiin samaisella kirppariryhmällä ja meille tuotiin sekin kuin tilauksesta. Kuusen kokoamisessa tuli tosin mutkia matkaan: sen sisällä ollut metallitanko oli sen verran vääntynyt, ettei putket osunu kohilleen ja jouduttiin jättämään meidän puusta keskikerros pois! :'D Siitä tuli sitten minikuusi. Myöskin jalka ei ihan istu yks yhteen puun kanssa, vaan se lähtee kaatumaan vähän väliä. Ei se tosin mitään, pääasia että saatiin edes jotain jouluista meidän kuviin! Ja oli meillä hauskaa.

Sit siitä kuluneesta vuodesta. Uusiokäytettiin vanhoja cosseja aika paljon, ja uusia asuja tuli tehtyä 12 kappaletta yhteensä, eli kuusi molemmilta. Kaikki asut oli tosin aika simppeleitä, ei siis kauheesti kerätty uutta kokemusta tältä vuodelta. Photoshootitkin jäi aika vähäsiksi, meiltä jäi jopa puuttumaan kokokuvat Traconin cosseista, alunperin vappuasuiksi tarkoitetuista Free! Poliisipojista ja Beyblade sekä ATLA cossit jäi kokonaan käyttämättä! :( Näin jälkikäteen tarkasteltuna ei kuvattu yhtiäkään meidän tän vuoden cosseja kunnolla ja nyt jälkikäteen harmittaa. Ainoona kuvasaaliina toisten ottamat conikuvat ja omat selfiet D:

Tää vuosi ei siis tuonut mukanaan paljoa, mutta oli kokonaisuudessaan ihan okei. Ollaan saatu kivoja uusia kavereita tän harrastuksen kautta ja koettu elämämme huonoimmat conit tän vuoden puolella :D Paljon on tapahtunut, mutta paljon olis voinut myös jättää tapahtumatta... jälleen kerran.Siispä hyvää joulua kaikille tasapuolisesti ja ensi vuoteen!

2 kommenttia:

  1. Hörähdin tolle ekalle kuvalla, ihana xD Jospa niitä hyrräpoikia päästään kuvaamaa sit keväällä :> <3

    VastaaPoista