2. tammikuuta 2018

Jojoista Jojoin: Joseph Joestar!

Heipähei ja Helinä keiju!

No ei nyt sentään, vaan Joseph Joestar. Frosti senkun vaan lähestyy uhkaavasti ja asu saatu kasaan. No okei! Oon kyllä saanu tän asun valmiiks jo varmaan kuukaus tai jopa kaks sitten, mutta ei oo ollu yhtään inspiksii keskittyy valmiiseen projektiin tai alkaa kirjottaan päivitystä. 

Kuten ollaankin jo aiemmin mainittu, niin Frostissa meidän teemana on Jojo. Mä nappasin itelleni poseerauksen mestarin, eli Joseph Joestarin (Battle Tendency). Josephin asuun jonka valitsin, oli tosi vaikeeta löytää mitään tarkkoja lähdekuvia, joten tää asu on toteutettu lähinnä napsimalla ideoita vähän sieltä ja täältä. Kuten näist kuvista näkee, et saa näistä mitään selvää mistään. :''D  Mutta alotetaan!
(Ps. Sori täst raivostuttavasta asettelusta, ku kuvat on pystysuuntaan ja allekkain. Se tekee täst tekstistä kauheen pitkä näkösen ja olin laiska, enkä jaksanu alkaa laitteleen noit kuvii vierekkäin. DX)
Kiva derppi...
Alotin tekemällä Josehin kahen metrin mittasta kaulahuivia. Tuntu että sain leikellä noita keltasia raitoja ikuisuuden ja liimaakin kulu taas mukavasti, kun en halunnu yhtäkään saumaa näkyviin. Loppupeleissä tää huivi operaatio oli puoliks turhaa, koska päätin kuitenki katkasta sen ja kääntää takin sisälle, kuten tossa ylhäällä olevassa kuvassa näkyy. Josephilla vaan sattuu useimmiten leijumaan silleen coolisti sen kaulahuivi ja siks olin aatellu et "Niin tääki leijuu!" < Ja katinmarjat, koska ei olla animemaailmassa ja tulihan täst aika painavakin, koska halusin tehä tän suht lämpimästä kankaasta ja päätin käyttää medium paksusta collegea. 


Seuraava siirtymä on takki. Ja ketään ei varmaan yllätä, että ilmotan mun asussa taas olevan yli puolet NAHKAA. Mitäpä muutakaan materiaalia mun asut ikin olis.

Olisin halunnu alunperin semmosta lämpimän (maitosuklaan) sävystä asuste nahkaa, mutta eipä mua yhtään yllättäny, että se oli loppunu meidän vakio kangastukusta, eikä uutta ollu enää tulossa lisää KOSKAAN. Eli niinpä Loxy helsingissä ollessaan paineli Hobbypointtiin ja löys sieltä itelleen ja mulle tosi nätit nahat! Kyllä mä tiiän että esim kankaita.comista sais tilattuu, mutta kun haluttiin alkaa tekemään ajoissa ja saada nahat heti, niin tohon hätään ei ollu muita vaihtoehtoja. Plus että ei oltas jaksettu odotella ensin esimerkkipaloja ja sit tilata viralliset nahat...Kauheesti olis menny aikaa hukkaan siinäki. Kuitenki tykätään näpertää ja nähä kankaat ihan livenä, niin tiedetään mitä varmasti saadaan. Eikä arvailla kuvista että "oliskohan toi hyvä" ja sit saada jotain kakkaa paketissa.

Olin hankkinu vuorikankaan takkiin jo ennen ku sain tota itse nahkaa, joten siks vuori on aivan eri sävynen. Itseasiassa se taitaa olla aikalail sen sävystä, ku olisin toivonu nahanki olevan. Olinki turvautuu ajatukseen, että saan viel jostain ton väristä nahkaa...Muttenpä saanu. Aluks nahan ja vuorikankaan sävyerot häiritsi mua ihan sairaasti, mut loppujen lopuks se näyttiki ihan hauskalta.

Sain ekana iltana puolet takista jo tehtyä ja totesin vaan olevani ihan liian nopee. Koitin kokoajan keksii kaikkee lisättäviä yksityiskohtia ja tehä kaikkee muuta samalla, jotta saisin ees viikon tehtyy tota asua. :''D
Ps. Tässä kuvassa toi nahan sävy onki just sellanen, mitä olin halunnu. Todellisuus on kyl jotain ihan muuta..Hiton kännykkäkuvat. Yhyy ;_;

Koska halusin takista muodostuvan tosi massiivinen ja miehekäs, päätin tehä ihan erikseen tommoset kaulukset ja ommella ne sit vaan takkiin kiinni. Säädin oikeesti tosi paljon omaa, mutta olin tosi määrätietonen ja mulla oli selkee suunnitelma, miltä halusin takin näyttävän valmiina. Olin päättäny, että teen takista vähän enemmän ööö talvi teemaan sopivamman, joten mikä sen parempaa ku laittaa kauluksiin karvaa ja karvan päälle koristeet. Tässä oon leikkaamassa kaulukseen tulevaa karvaa kauluksen rajoja myöten. Tää vaihe piti tehdä ennen itse kauluksen kiinnittämistä ofc.

Kaulusta tehdessä mun piti monesti miettii,että missä järjestyksessä teen minkäki kohan. 

Karvojen kiinnitys kaulukseen tapahtu taas vaihteeks vaan liimaamalla. Toi musta random juttu on velcroa, josta toinen puoli on kiinni tulevissa koristeissa.

Jos joku ikinä kysyy multa, että mitkä noi koristeet on olevinaan ja mitä ne esittää, niin ihan totta MÄ EN TIEDÄ. :'D
Tein kyseiset koristeläpät kahesta eri nahasta. 

Worblalla tein noi pyöreet objektit.

Siinä mun babies on kuivumassa akryylien jäljiltä.

Sitten tosiaan niihin mun omiin säätöihin!
Koska toi takki olis ollu niin tylsä ilman yksityiskohtia, tein hihansuihin mustalla nahalla reunat ja sitten remmit.

Näyttää aika kivalta, eikö?

Olkapäihin käytin myös ihan omaa mielikuvitusta ja koristelin niitäkin:


Sama pätee myös takin alareunaan, johon käytin myös vähän Worblaa.

Josephilla on eräässä toisessa asussaan kaksvärinen vyö, jonka halusin yhdistään tähän mun asuun. Tässäkin oon tehnyt yhestä meidän kaapista löytyneestä ylijäämä nahasta ton itse vyön ja leikelly tommosii pienii kolmioita turkoosihtavasta nahasta. Tää oli ku jostain monistustehtaalta suoraan. :D
(ja tässäki se liima)

Halusin tähän asuun muutenkin muutamaan kohtaan vähän semmosia häiritseviä värejä, joten tää mun toinen vyö ja kauluhuivi saa hoitaa sen osuuden!

Tähän asuun kuulu ja ei kuulunu chapseja, (kuvissa vaihtelee) mutta mä päätin ne tietty tehä. Halusin tehä leveet lahkeet, koska ne on vaan niin gay.
Ompelin siis tavallaan housun lahkeet, mutta vaan katkaistuina.

Omat viritelmät part 1000.
Noi hopeiset rinkulat tulee siis kiinni farkkuihin. Alhaalla siitä kuvia.

Chapseihin ompelin myös kiinni vuoret, koska muuten nahan nurjapuoli (karhee) tarrautuu liikaa kiinni farkkuihin ja sitä mukaa kävely ei oikein pelittäs. Kivempi, että chapsit on liukkaat sisältä farkkua vasten. 

Kuvassa näkyvän velcron tarkotus on pitää chapsit paikallaan kiinni farkuissa. 

Chapseistä tein siis jotain täysin omaa, mitä olin vaan suunnitellu randomisti mielessäni. Älkää tuomitko. :'''D 

Tästä takista tuli todellakin se mun haluama massiivinen, eikä tiukka ja tosi istuva.
Tässä myös lopputulos siitä, miten kuitenkin päädyin ton huivin laittamaan. Se ei vaan toiminu semmosena pitkänä ollenkaan ja enkä ees näyttäny coolilta supersankarilta. Ennemminki vaan joltai yksinäiseltä Terolta, jolla ei oo muuta elämää ku leikkii sen huoneessa ja pelata pleikkarii kämänen sankarihuivi kaulassa. (Ei tossaka tosin mitään vikaa oo XD)

Hanskoihin tein worblalla rystysten kohalle koristeet ja nahasta rannekkeet.

Random lähikuvaa:

Takin selkään tein ehosteeks vielä tämmösen koristeen:

Kuten tavallista, tilasin eBaystä jälleen peruukin ja odotin sitä sydän kurkussa, koska halusin tällä kertaa oikeesti TOSI PAKSUN tukan. Tiedossa oli kuitenki massiivinen kampaus, johon ei nyt verkon pilkistely oikein sopis:
Onneks sain just mitä halusin ja kuidun sävy oli täydellinen. Sitten vaan leikkelin ja modasin lakalla. Tää tukka oli aivan järkyttävä takaalta ja sivuilta, mutta luojan kiitos sain pelastettuu sen. Mullei nyt tuolta takaa/sivuilta oo kuvia ja niskastakin vaan toi jo leikelty versio, mut no jaa. Tuun viel modaileen/leikkeleen tota peruukkii lisää ennen conia. Tää on vaan tämmöi esimerkki mihin suuntaan oon sen täs vaiheessa saanu, ettei tää peruukki-osio jää ihan tyhjäks!

Tähän asuun olis kuulunu lentäjän hattu ja mun pitikin se alunperin tehdä, mutta ei. Kuten ehkä huomaatte, peruukki osottautu kuitenkin niin paksuks ja massiiviseks, etteihän tähän päähän ny mikään hattu olis mahtunu mihinkään mitenkään päin. Saatikka että sen olis pitäny näyttää viel hyvältäki. :D

Loppusanat täst projektista:
En ehkä oppinu uutta tätä asuu tehdessäni, mutta ainaki totesin, että oon alkamassa kasvaa hiljalleen ulos siitä jatkuvasta mokien tekemisestä. Tää nimittäin suju tosi hyvin, eikä tarvinnu purkaa ku yhen kerran! 

Piilareista mulla ei tähän nyt oo kuvaa, koska en oo tullu niiden kanssa vielä pysyvään lopputulokseen.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille ja nähdään Desucon Frostbitessä<3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti