6. marraskuuta 2017

Kylmiä kuvia ja talven cossisuunnitelmia

Aika taas herätellä blogia eloon, ollaankin elelty hiljalleen tässä taas hyvän tovin. Tehtiin pari viikkoa sitten pitkästä aikaa pikanen photoshoot reissu, joka olikin ensimmäinen tosi tosi pitkään aikaan. Ollaan viimeks kuvailtu vissiinkin kesällä, eli nyt tais olla korkee aikakin lähtee kuvaamaan. Tosiasiassahan meillä oli jos jonkinmoista kuvausreissua suunnitteilla tälle vuodelle, mutta ylläripylläri - ei saatu niistä toteutettua ainoatakaan. Meiltä puuttui joko kamera, kulkuväline tai aikaa.

Eli mentiin siis yhen viikonlopun kuvausreissun merkeissä ja mukana olivat Loxyn Perona ja Talan Korra. Perona on ollut meidän ikusuus projektina kuvata jo Tracon 2015:sta lähtien, mutta ollaan herätty jo kahtena vuotena vasta syksyn aikoihin, jolloin on ollu jo liian kylmä. Vähän ehkä venähti tän hahmon kuvaaminen, mutta nyt saatiin se viimeinki pois (toistaseks) päiväjärjestyksestä ja voidaan huokasta helpotuksesta.  Katotaan josko vaikka seuraava kesänä muistettais kuvata tätä hahmoa vähän aikasemmin, niin päästäis ehkä uloskin asti.


Möks
Muokkaustaidot 5/5
Kun Peronat oli purkissa, heitti Tala Korran cossin niskaan ja lähdettiin tien päälle. Ulkona oli tosi kaunis sumu, joka tahdottiin ehdottomasti vangita kameralle. Tosin ei sekään menny ihan ku piti, koska aurinko laskikin jo tosi aikasin ja kaikista kuvista tuli tosi sumeita. Koitettiin kaikkee vähemmän järkeviä potku -ja hyppimis kuvia ja niist nyt ei tietenkään tullu kakkaakaan ilman assistenttia. Ollaan vaan useimmiten aika extemporeita näiden kuvausreissujen kanssa, ettei siin vaihees oikein saa ketään mukaan sekunnin varotusajalla. :D Tää reissun pätkä ei kestäny tuntii pidempään, kun päätettiin luovuttaa ja jatkaa seuraavana päivänä Korran parissa.Seuraavana päivänä päätettiin lähtee yrittämään Korraa uudelleen ja se reissu menikin vähän paremmin. Tarkotuksena oli lähtee Klaukkalaan jonnekki metikköön tai "halpis vuorille" muttei tarvinnu ajaa kauaa, ku hoksattiin eräs kiva Tuusulassa sijaitseva pienranta, jossa vois saada ihan kivoja kuvia. Ajettiin siis sinne, tarkasteltiin alue ja ryhdyttiin hommiin. Oli ihanan rauhallista ja paikat soveltuivat aika nappiin kuvattavaan hahmoon. Riehuttiin kuvien kanssa aikamme, kunnes alkoi tulemaan jo liian kylmä ja päätettiin, että tuskaillaan sitten Korran parissa vielä talvella lisää.

Sit seuraavien conien, eli Frostin ja Yukin cosplayplääneistä. Ajateltiin jatkaa JoJo -teemalla ja ollaankin jo tehty pari reissua meidän vakkari kangaslähteeseen, eli Hyvinkään kangastukkuun. Tällä kertaa ei tosin löydetty kaikkea tarvittavaa tukusta, joten joudutaan tilaamaan osa matskuista mitä luultavimmin jostain muualta. Kateltiin, että kankaita.com tarjoais aika osuvia tekonahkoja joita tarvitaan, mutta toimituskuluiks tulis yli 40 euroa. Toistaseks on vielä vähän mysteeri kuinka tullaan saamaan kaikki tarvittava ilman että joudutaan kuukauden pakkodieetille. Anyway, Frostbiteen sekä Yukiconiin olis ainakin suunnitteilla Joseph Joestar sekä Higashikata Josuke (Tala) sekä Caesar Zeppeli ja Rohan Kishibe (Loxy) näillä näkymin. Palaillaan näiden projektien parissa, kun saadaan ne aluilleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti