15. syyskuuta 2017

Se sateinen Tracon 2017

Morotus!


Palataanpa nyt sit viime viikonlopulle Traconiin, joka olis voinu mennä paremminki. Me oltiin suunniteltu alunperin, että oltas menty perjantaina jo tosi aikasin Tampereelle ja jotta saatas vietyy kirpparille myyntiin menevät mangat pois käsistä jo etukäteen, ettei niit tarttis lauantaina kanniskella cossit päällä ympäriinsä. Mutta saatiin auto vast tosi myöhään illalla ja sit oli tää koira operaatio taas jälleen kerran, johon kulu ainaki se kaks tuntia ja Loxyn piti tehdä vielä viime hetken ostoksensa.
Oltiin siis perjantaina jo tosi paljon aikataulusta myöhässä (jos meijän kohal mitään voi kutsuu "aikatauluks") ja oltiin vasta lähössä Treelle joskus yheksän aikaan illalla, vaikka mielessämme oltiinki aateltu, että oltas treellä joskus tuohon aikaan. 
Tää kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa.
Huristeltiin pilkkopimeällä motarilla kohti Mallun kämppiä Jojo musiikin tahdittamana ja matka meni siis niin hitaasti että huh huh.

Oltiin jo tosi väsyneitäkin ja sit päätettiin pysähtyy hakemaan safkaa lähimmältä ABC:ltä. Vaan eipä sekään menny niinku piti, vaan just sillon kun ME astuttiin jonottamaan, mitkään maksukortit ei enää mystisesti toiminutkaan. Jonosta siis kaikki ihmiset yksitellen kävi nostamassa käteistä automaatilta, johon kulu taas aivan sairaasti lisäaikaa. Ihan ku kello ei olis jo täs vaiheessa ollu ihan liikaa. Noh, siitä selvittiin ja aikaa matkaan tuli lisää ainaki 20 minuuttia. -___- Saavuttiin viimeinki Mallulle joskus 23.30 aikaan ja eipä siinä kauaa keritty rupatella, kun oliki jo aika mennä koisimaan, et jaksettas herätäkki aamulla.

Lauantai

Laittauduttiin aamulla suhteellisen hyvissä ajoin stressittöminä Mallulla ja rupateltiin niitä näitä. Päästiin lähtemään joskus 12:sta jälkeen coniin ja sitten oli vielä edessä kirpputori jutut. Onneks meidän lisäkäsinä oli Mallu ja Tia, ei oltais kaksin saatu noita kaikkia kassillisia raahattua kirpparille.


Aikaa meni tietty tässä kirpputori rumbassa enemmän kun piti, koska mokattiin tietysti jotain, koska ei tiedetty/osattu käytännön asioita. Vietiin vaan rinta rottingilla mangat pöydille ja aseteltuamme ne, mentiin siihen "tiskille" ilmottamaan, et vietiin ne nyt tonne pöydille, että mitäs nyt? Se tyttö katto meit aika pitkään tiskin takaa ja huokas että "ai veittekö te ne jo tonne? Ne olis pitäny rekistöröidä eka tässä viivakoodin lukijalla." Ja juu joo otti päähän, mut asiasta selvittiin ja voitiin jatkaa elämää.  Loxyltä oli ehtiny jo hajota osa sen cossia tässä vaiheessa, joten etittiin kuumaliimapyssyä kireinä ja hiki otsassa kirjaimellisesti. Sitte vasta kun kaikki hommat oli niin sanotusti hoidettu, pystyttiin rentoutumaan ja alottamaan coni meidän osalta. Alotettiin tosin videon kuvaaminen tolta päivältä vasta lähempänä kello neljää... HUPS! :'D
Saija toi Talalle synttäriruusun <3
 Oltiin oikeesti ihan mielettömän surullisia siitä jatkuvasta sateesta ja ylipäätään huonosta ilmasta, joka latisti (ainakin meidän) yleistunnelmaa. Oltas vaan niin haluttu nauttii conista koko sydämestämme, koska oltiin odotettu tota tapahtumaa itsessäänkin niiiiin paljon ja meidän JoJo cossien käyttöönottoa. Traconissa on yleensä ollu joka vuos tosi kaunista ja hyvä ilma, joten nyt sitten oli Desuconin sään aika siirtyä Traconiin. Oltiin tehty vieläpä noi asut vähän vuodenajan mukaan ja nojauduttu tietty siihen, että pystytään ulkoilemaan huoletta. Sen sijaan olikin aika nihkeetä noissa asuissa pelkästään sisätiloissa. Edellä mainitusta syystä meillä ei siis oikeestaan oo kuvia ollenkaan...Hitto!

Kyllähän se aika siinä meni hikoillessa, törmäillessä kavereihin sekä uusiin tuttavuuksiin ihan mukavasti anyways. Tehään coneissa muutenkin tosi vähän sinällään mitään erityistä, kun ei käydä ohjelmissakaan jne, joten nyt tehtiin vielä sitäkin vähempi. Mentiin siis conikahvit linjalla ja pyörittiin vaan sisätiloissa koko päivä. Oli meillä ihan mukavaakin kavereitten ansioista. <3 Hengailtiin tosi paljon tämmösessa "Dio-triossa" Renin kanssa ja täst meidän kolmikosta muodostukin vahingossa jonkunlainen ryhmäcossi. XD
Diot part I: "Ja tässä näette Diot luonnollisessa ympäristössään."
Diot part II: Eihän niillä kuolleilla kynnet enää paikallaan pysy.
Epäviralliseen ryhmään liitty kans yks söbö Doppio (Sisu) <3
Lauantailta ei siis ihan oikeesti oo mitään kerrottavaa, että tässähän nää jutut taiskin tulla jo ulos aika tiiviisti. Poistuttiin joskus kaheksan jälkeen Mallun kämpille vaihtamaan mukavat päälle ja lähettiin takasin coni paikalle hetkeks hengailemaan. Ei menty kumpiinka iltabileisiin täl kertaa, ku ne ikärajallisetkin oli maksulliset ja kurkattiin ikärajattomat varovasti ovenraosta ja todettiin, että oo ihan meijän juttu. Lähettiin conipaikalta myöhään ja aateltiin, että mennään kahestaan syömään johki ravintolaan, koska meil oli viides vuospäiväkin lauantaina, mutta tuli vähän muuttujia matkaan ja se "hieno" ravintola muuttukin lennossa mäkkäriks ja vieläpä seurassa. Ei nää mee aina niinku pitäs. :D Oltiin Mallul takas vast joskus ehk puol kahelta yöllä ja mentiinkin samantien nukkumaan.

Sit siirrytäänkin jo lähtöpäivään eli Sunnuntaihin!

Pakattiin aamulla oikeestaan kaikki tavarat silleen helposti mukaan napattavasti kasaan ja meikkailtiin samalla, kun kateltiin ulos myrskyävää säätä.
Misa edustaa ton hetken tunnetilaa.
Laittauduttiin, juteltiin videokameralle ja hengattiin hetki voimia keräten ja alettiin lähtemään conia kohti.
Viimeinen ehtoollinen.
Sää oli taas vaihteeks niin huono, että oltas vaan voitu itkee. Elettiin silti siin toivossa, et aurinko saattas vielä alkaa paistamaan tän päivän aikana ja saatas ees MUUTAMA kuva meidän Dio-triosta. Coneista jää toki yleensä ihan hyvä mieli, mutta meille kuvat on todella tärkeessä osassa meidän omaa conitunnelmaa ja jos ne jää ottamatta, ei melkeenpä ees tunnu siltä, että olis ollu conissa. Kuvii on aina ihana fiilistellä jälkikäteen ja niistä tulee aina semmonen "haikeen hyvä olo".

Luojan kiitos, nimittäin tuli YKS hyvä rakonen että EI satanu ja mehän otettiin heti mahollisuudesta kiinni ja suorastaan juostiin auringon hymyillessä Dio-trion ja meijän epävirallisen kuvaajan (Oona<3) kanssa ulos ottamaan edes pari hauskaa muistokuvaa. Tullaan tietenkin taas kuvaamaan nää cossit ihan virallisesti erikseen, mut pitäähän sitä conissakin muutama räpsästä muistoks!
All aboard the WRYYYY-train
Törmättiin viel lähtiessämme Miikaan ja muutamiin muihin kaverehin, keiden kaa ei hengattu oikeestaan olenka (sad) koko conin aikana, mut nappastiin parit kuvat kuitenki yhessä. <3


Sää alkoki sit paranemaan conin loppua kohden ihan toden teolla ja aurinko suorastaan hymyili just sillon, kun oltiin hyppäämässä autoon ja lähtemässä. :) :) Noh, saatiin me sentään vähän hymyä huulille, kun saatiin kirpparilla myydyistä pokkareista 181€. Ne tosin meni jo velkoihin ja eläinlääkärikuluihin. Sad.

Napattiin Oona messiin ja lähettiin kimpassa Mallun kämppää kohti. Me vaihettiin vaatteet, napattiin tavarat kainaloon, sanottiin moikat Mallulle ja Tialle (;__;) ja lähettiin huristelemaan TÄL KERTAA hyvissä ajoin kohti Järvenpäätä. Matka meni joutusasti tähtivieraan istuessa takapenkillä ja Jojon sekä Turmion Kätilöiden musiikin saattelemana.

Olin komee Dio.

Heitettiin ihan ekanan Järvenpäähän päästyämme Onskuli kotiin ja oltiin tosi uupuneita kun kaikki hommat oli purkissa ja päästiin viimeinki rauhottumaan. Vaihdettiin kameralle mietteitä conista ja saman vois tehdä tähän, eli lyhyesti: 
Kiitos kaikille ihmisille conista, jotka teki tästäkin viikonlopusta paljon paremman! <3 Erityiskiitokset ofc Mallulle kun saatiin taas öykkäröidä sun kämpän nurkissa. :D Ja sää voi sitten sen sijaan haistaa pitkän peen. 

Mitä uusiin cosseihin tulee, ollaan alottamassa heti tähän perään uusia Jojo projekteja Frostbiteä ja Yukiconia varten, eli niistä sitten myöhemmin lisää. Se on moro ainaki Traconin osalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti