9. kesäkuuta 2015

Desucon 2015

Hello!

Meillä meniki paljon kauemmin näiden asujen teossa, kun oltiin edes ajateltu. Senpä takia ei tullu edes viimeistä päivitystä asujen kokonaisuuksista sun muusta. Pahoittelut siitä, mutta eiköhän tän päivityksen lomassa tuu muutamia kuvia niistäkin.
Okeiokei! Myönnetään... jätettiin vähän viimetinkaan väsertäminen, joten myös sen johdosta asut ei tulleet edes kokonaan valmiiks....

...Hypeconissa sitten jos vaikka oltas KOKONAAN valmiita. 

Mutta nyt asian ytimeen!


Lähettiin perjantaina kohti lahtea hyvissä ajoin, tällä kertaa ei ees omalla autolla vaan Talan faijan kyydillä. Ehkä vähän pelotti, sekä proppien että oman hengenkin puolesta, mutta selvittiin kuitenki lahteen asti.
 Tavaraa lähti enemmän mukaan ku ehkä olis tarvinnu, mut oltiinpahan tällä kertaa varauduttu melkeen kaikkeen. Mitään ei myöskään unohtunu...vielä.


Kerranki meillä oli tosi paljon aikaa hengailla ja valmistuu henkisesti ennen conia, eikä lähtee hirveellä kiireellä mihinkään. Majotuspaikkaan saavuttuamme juotiin kaikessa rauhassa kahvit, rupateltiin paskaa ja kotiuduttiin.
Sara toimi majottajana tällä kertaa, kun alkuperäsiin suunnitelmiin tuli muutoksia. Niin tosin hän ei ollut kotosalla ollenkaan, vaan uskalsi peräti jättää MEIDÄT omaan kotiinsa keskenämme..musta se oli aika hurja veto. :'D
 Cosplaymammamme Anniina oli myös kuvioissa mukana, niinkuin tavallisestikin ja meno alko mennä kokoajan vaan hurjemmaks. Meijän mammasta täytyy tässä jo mainita, että kun tähän saakka hän on antanu meille yösijan, niin nyt hän toimi myös kuskina ja kanto meidän tavaroita koko viikonlopun. Mamman kannattas alkaa ottamaan jo vähän palkkaa noista sen töistä. XD


Asettauduttiin tosiaan heti taloon ja sen kyllä huomaa. Viihdyttiin Saralla tosi hyvin, mutta olis tietty ollu viel mukavampaa, jos oltas saatu itse majoittaja mukaan. <3
Ei menny varmaan kun 5 min ja paikka rupes näyttämään kutakuinkin tältä:


Perjantain tunnelmista sen verran, että JUMANKAUTA TOTA TUULTA!
Tää kuva kertoo ehkä enemmän ku tarpeeks ja jossain välissä jonkun tytön peruukkikin lenteli ja paiskoutu pitkin Sibeliustalon maastoa. Näytti siltä, että hurrikaani olis vaan lätkiny sitä tukkaa ylös ja alas.. toivon ettei sen reppanan hiukset päätyny veteen. 
Perjantailta ei myöskään oo melkeen mitään materiaaleja, ainakaan kuvia. Tiivitettynä me oikeestaan vaan haahuiltiin sinne ja tänne,kuvattiin videomatskua jonku verran, tavattiin paljon kavereita ja yksinkertasesti vaan oltiin. Niinku aina. 


Lauantai lähti liikkeelle paljon paremmin, vaikka oltiinki aika väsyneitä. Saatiin silti ittemme kasattua lämpimien peittojen alta.
Ps. söpöt noi meijän mamman varpaat tuol vasemmalla. <3


Sibeliustalo alkokin olemaan jo aika täynnä siinä vaiheessa, kun meidän perseet saapu talolle. Hulinaa ja hälinää, mutta luojan kiitos ei polttavan kuumaa hellettä!


Meillä alkoi epävirallinen photoshootti hyvissä ajoin päivällä, mikä ei mennyt ehkä ihan nappiin. Tuulen perkele yritti pilata senkin ilon meiltä, asujen asettelu oli jatkuvaa, conin ensimmäinen pörriäinen alko jahdata ja asettautuminen tuntu tosi hankalalta. Aurinkoki vaan nauro meille ja tahallaan paisto suoraan silmään, että piti siristellä koko shootin ajan. Oh god.  Noiden puskien luonahan olikin meiltä tosi hyvä valinta kuvata, koska eihän me mitään ampiaisia karkuun juosta. Tuskinpa niitä noissa kukissa onkaan. c:
Tukka vaan tuivers kokoajan, ripset meinas irrota ja ärsytti.Kiva siristely...


Tuulesta ja muista vastoinkäymisistä huolimatta saatiin muutamia tosi kauniita otoksia, joten suurkiitokset kuvaajallemme<3! 

  Illemmalla teki mieli lähteä hetkeks huilaamaan ja vaihtamaan mukavammat kuteet niskaan.

Mamman kanssa kukkaistyttöinä~


Tässä kohtaa huomattiin, että alkaa varmaan olla jo vähän väsynyttä menoa ja nälkäsiä ihmisiä, kun ei tavaratkaan pysy käsissä. Nozo meni ja vippas syliinsä puuterit ja tilanne ei vois näyttää yhtään epäilyttävämmältä. Tala ei valitettavasti olut tätä huikeaa tähtihetkeä näkemässä, mutta todisteaineistoa kyllä löytyy. En kyllä osaa sanoa, että onko Seclotin ongelmana suuri nälkä vai kuoliko se vaan nauruun, kun tuolla tavalla kyynelehtii... se taitaa vaan olla tää seura, mikä itkettää. Epätoivo, se se on.

No epätoivosta puheenollen, Anniina huudahteli riemuissaan, että se nappaa kaikki meidät nälkäset lapset kyytiin ja ajetaan Hesburgeriin syömään. Siinäpähän sitten me kaikki SEITSEMÄN ernua Anniina, Tala, Loxy, Seclot, Nozo, Hidokus ja Otervatiivio änkeydyttiin samaan autoon pienessä kasassa. :D Basso vaan paukkas ja kaikki hyppelehti toistensa sylissä tanssahdellessaan ahtaassa tilassa takapenkillä. Muttei tietenkään Tala, jolla oli paljon tilaa prinsessan paikallaan etupenkillä kuskin kanssa. :''D

Päästiin heseen ja voin sanoo, että oltiin varmaan tosi erikoisen näkönen JA kuulonen joukkio. Ei vittu sentään. X'//D Onneks oli jo yö, niin siellä ei ollu KAUHEESTI porukkaa..mut ihan tarpeeks kuitenki todistajia.


Lähettiin conipaikalta tosi myöhään, ehkä joskus puolenyön jälkeen ja edessä oli vielä Loxylle pieni operaatio Talan sunnuntaina esiintyvälle Sebastianille. Hyvin siitä suoriuduttiin, vaikka oliki vaan parin tunnin unet edessä.
Monestikohan jouduttiin pyyhkii toi merkki Talan kädestä ennen ku se oikeesti istu siihen.. oah! Tää operaatio oli ohi vasta kello kolme yöllä ja sitten vielä plussana oli Talan kynsilakkojen kuivuminen, joka kesti sinne melkeen aamu viiteen saakka... en ees tajuu.


Ai että nää on ollu söpöjä sillon muksuna vai?
Musta toi Ash näyttää kyllä ihan joltain muulta ku söpöltä ja coolilta.. vähän pelotti mennä nukkumaan, ku se tuijotteli tuolta. Kattokaa nyt sitä!

"Tuleppa tänne lakanoihin kanssani!"Sunnuntai.. tai..ai..
Oltiin ihan mielettömän väsyneitä ja Talan jalat teki niin paljon kuolemaa noiden kahen päivän jälkeen, ettei mitään rajaa. Silti piti vielä taistella itsemme vetimiin ja seilata conia kohti!


Tala cossas Sebastiania yhdessä Otervatiivion kanssa, joka oli Talan Ciel.
Tuuli ei ollu muuttunu yhtään mikskään koko conin aikana ja mitä nyt vähän vitutti.Ihmisii oli kuin muurahaiskeossa, eikä sisälle meinannu edes mahtua sunnuntaina. 
Kaikki oli änkeytyneinä sisälle, koska tuuli tavallaan pilas sunnuntain kuvaamisen mahollisuuksia. Sikspä harmittikin, kun oltas haluttu olla nimenomaan ULKONA kuvaamassa Cieliä ja Sebastiania, muttei vaan pystynyt.
Oli meillä tietty ihan hauskaakin, kuten kuvasta ehkä näkee.


Hyi Tala mitä irstailua!Sunnuntaina koitti sitten aika hyvästellä taas pitkäks aikaa meidän kaukana asuvat ystävät ja siitä jäi vähän haikee olo. 
Coni oli siitäkin huolimatta kaiken kaikkiaan taas mahtavan hyvässä paketissa, eikä oo mitään valittamisen varaa seurasta!
Tala sai myös aviomiehen itselleen ja karkasikin aina välillä rakstettunsa luokse. ~

Kiitos kaikesta ja tavataan Hypeconissa! <3

Tässä myös meidän vähän pitkäks venähtäny video, anteeks.


2 kommenttia:

  1. Mä taisin hieman nauraa tolle Ash-lakana jutulle. XD Mulla on semmoinen ikivanha missä on Pikachu ainoastaan; siitä ei ainakaan saa nightmare fuelii tekemälläkään. :DD Keltainen ja kiva se on...

    Nuo eka valkotukkaiset cossit ovat sairaan siistei!
    Harmi vaan että tuuli niin paljon...

    VastaaPoista