20. toukokuuta 2015

AION pvp lvl 60 osa ll

 Hiohoi
Desucon senku vaa lähestyy ja koulutki ollaa iha kohta saatettu loppuun. Kaiken tän häsläyksen keskellä ollaan kuitenki aina välillä saatu jotain pientä aikaan. Lähinnä vaan kovien osien hienopaikkausta ja maalaamista. Varsinaisiin kangasosuuksiin ei olla vielä(kään) päästy kunnolla siirtymään, mitä nyt muutama moka ehditty jo tehdä (esimerkkinä raitakankaan ompelu vaakasuuntaan) mutta sellasta pientä paskaahan sattuu kaikille, vai mitä? Eli saas nyt nähä missä suunnassa ne raidat tulee loppupeleissä esiintymään jos tämmösiä pikkumokia tapahtuu useemminki...

Operaatio maalaus

 Staffeja paikkailtiin ja hiottiin pariin otteeseen. Ei jaksettu hinkuttaa worblaa tasaseks ikuisuuksia, koska kaikkia noita pikkupalasia ja kolosia olis ollu tosi vittumaista edes yrittää saada sileiksi. Pohjamaalit vedettiin mustalla ja siihen sit vaan päälle parilla eri spraylla sävyjä ja loput kohdat akryylimaaleilla. Tässäkään vaiheessa ei olla tosin ihan vielä päästy haluttuun lopputulokseen. Pieniä sävyjä puuttuu vielä sieltä sun täältä ja gemstonet on vielä työn alla. LEDit ois ollu tosi käheet, mutta budjetti ei ihan anna periks.



Paljon kynsiä ja hankaluuksia pidellä esineitä käsissä.

Tissiarmori tytylle ehkä viimeinkin valmis(?)




Mitä kangasvaiheeseen tulee, niin näistä selvittiin vähän epätoivoisesti säätämällä ja käyttämällä mielikuvitusta. Päätettiin pitää meidän PÖYTÄLIINAKANGAS, koska ensinnäkin raha ja aika meni vähän tiukille (kappas). Tehtiin muutamia ompeluvirheitä (muunmuassa Loxyn asusta meinas tulla vähän turhan nafti, sen päällepukeminen ei ole helppo homma ja Talan mekon kasaaminen ei ollu ihan niin helppoa kun oltiin ajateltu), mutta ehkä me nyt tulevaisuudessa osataan taas vähän enemmän. Paino sanalla ehkä.

Olen ruma.

Titaanin mekko :D

Meille iski nyt tähän väliin just sopivasti viikko lekotteluaikaa ennen varsinaista valmistumista ja päästään siis viimeinkin ottamaan itteämme niskasta kiinni ja oikeesti nyt edistymään vauhdilla.... tai ainakin... yrittämään... tämään... mään...

Anteeksi, että ollaan lähinnä vaan lätkitty tänne näitä prosessikuvia ilman suurempia selityksiä. Enskerralla sit vähän suurempi panostus.


2 kommenttia:

  1. Wow, sairaan siistiä jälkee! :O Tosi mahtavaa!
    Tuo staffi on ihan älyttömän cool!! En kestä. ;_;

    Onks muuten nuo kaikki muut osat (kynnet, armorit?) kans worblasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos! Joo kaikki on worblaa :D Tietty armoreihin tehtiin pohjamuotoja perus softiksesta.

      Poista