4. heinäkuuta 2015

Hypecon 2015

Voi olla, että tää on vähän turha päivitys, mutta menkööt nyt tässä ohella kun tehtiin tästä conista jonkinlainen videokin. Eli Hyvinkäällä järjestettävä Hypecon, jossa käytiin viimevuonnakin. Tällä kertaa kyseinen coni järjestettiin tosin eri paikassa kuin viimeks ja muksaa ulkotilaa oli enemmän.

Meidän conivalmistautuminen alko torstai-iltana, kun cosplaymamma Anniina hurautti meidän kämpille. Ilta (ja yökin oikeestaan) kulu paskaa jauhaessa ja hauskoja youtube -videoita katellessa. Aamulla herättiin energisinä, vedettiin Aionit niskaan (joita ei koskaan tehty loppuun vaikka niin luvattiin) ja cosplaymamma ajo meidät conipaikalle.

Ready to go
Ensivaikutelma tänvuotisesta Hypeconista oli vähän mitäänsanomaton. Etuovilla oli tosi tyhjää ja oli enemmän sellanen... hengailufiilis, kun conifiilis. Saatiin tosin heti sisään astuttuamme arvontalipukkeet, mikä oli ihan kiva idea, vaikkei voitettukkaan mitään. :(

Hypecon on siis ilmainen ja ikärajaton con, ja veikataan että nimenomaan toi sana ilmanen on se, joka vetää puoleensa vähän nuorempaa porukkaa ja ensimmäistä kertaa tunnettiin ittemme vähän vanhoiks. Eikä siis silleen hyvällä ja kypsällä tavalla.

Kuva kertoo keski-iän
 Myyntipöytäsali oli pieneen coniin nähden ihan kiitettävä ja suhteellisen laaja. Tällä(kään) kerralla ei tosin mukaan tarttunu mitään. Ehkä sitte joskus tulevaisuudessa oikeesti ostetaan jotain kun ollaan rikkaita.Pyörähdettiin cosseissa läpi conipaikan, lörpötettiin kameralle, poltettiin parit tupakat ja päätettiin suosiolla poistua conipaikalta käymään kotona vaihtamassa mukavampiin, kun fiilis nyt oli mitä oli.

Hypecon fiilikset näin tiivistettynä
Mamma hoitaa

Fiilikset nous heti kattoon, kun oltiin käyty vaihtamassa peruskledjuihin. Tanssipeli oli kovassa kulutuksessa (kun kerranki ei ollu jonoja), monta hikistä taistoa käytiin  Loxyn ja cosplaymamman välillä. Ja Loxy voitti kaikki... ...paitsi läpsypelin.Kierreltiin ja kaarreltiin ympäriinsä (lähinnä tupakkapaikalta toiselle), pysähdyttiin sillontällön jutskaamaan ihmisten kanssa ja käytiin tanssipelin luona. Oltiin vähän odoteltu iltabileiden alkua, mikä osottautu tosin vähän pettymykseks kun odotetut tanssireivit oliki vaan bändiesiintymisiä auditoriossa. Ei siinä muuten mitään, mut tanssitila ois ollu kiva. Ei istumapaikalla voi sheikata, hei! Siispä meidän iltapäivä kulukin kaikkea muuta puuhatessa. Lähinnä tupakoidessa siis.


Anygay, Hypecon oli kokonaisuudessaan ihan ookoo. Niinku aiemmin jo mainittiin, ulkotilaa oli riittävästi viimevuoteen verrattuna ja aktiviteettiäkin oli lisätty kävijöille ihan kivasti. Ulkona oli kans pari ihan kivaa ruoka- ja herkkukojua joiden hinnat oli kohdallaan. Ei varmaan muuta, ois voinu olla huonompiki.Ja niille, jotka aina kysyy mihin coniin tullaan seuraavaksi, niin kyllä, ollaan tulossa ranta Yukiconiin. Ja myös Traconiin.

Palaillaan astialle~ <3

2 kommenttia:

  1. Mää näin kun tulitte sinne coniin :D mut en sit saanu kerättyä rohkeutta ja tullu morjestamaa. Se oli mun eka coni..
    Siistit cossit <3

    VastaaPoista