21. kesäkuuta 2017

Kuumottava kesädesu 2017Viimesiä conin jälkipuinteja viedään. Kuvat käyty läpi, vlog editoitu ja päästään vihdoin blogin kimppuun. Desucon oli yleisesti tosi onnistunu meidän mielestä ja ite conia koskien ei oo mitään huonoa sanottavaa. Iltabileetkin oli tänä vuonna tosi hyvällä paikalla, tykättiin erityisesti siitä, et koko tila oli varattu vaan conittajille ja bilepaikka oli hyvän kokonen, eikä tarvinnu saada jonkun kyynärpäästä silmään vähän väliä. Joka vuosi aika tuntuu liitävän vaan nopeemmin ja nopeemmin, tänä vuonna hädintuskin edes ehdittiin liikahtaa pihalta/metsähallista mihinkään suuntaan, kun viikonloppu olikin jo ohi. Conista ei jääny mitenkään hei-tää-oli-mahtavaa -fiilis, vaan tapahtuma oli ennemminkin vaan lepposa ja kotoinen.

Tehtiin vikat valmistelut torstaina, eli Loxy haki auton lainaan töiden jälkeen, suoritettiin vikat ompelut ja pakattiin kaikki valmiiksi. Perjantai aamuna heitettiin Poju tapamme mukaan viikonlopuks hoitoon, lastattiin auto ja alotettiin meidän jokakesänen seikkailu kohti Lahtea.

Majottauduttiin taas Saralla, mut tällä kertaa Sara ei ollu ite kotona, vaan jouduttiin ensitöiksemme hakemaan sen kämpän avain joltain sen kaverilta, joka asu aika keskustassa. Navi luonnollisesti kierrätti meitä ensin pitkin Lahden reunoja mutkitellen kohti keskustaa, vaikka sinne olis päässy paljon nopeempaakin reittiä. No, päästiin lopulta oikeeseen osotteeseen ja saatiin avaimet mukaamme. Siitä suunnattiin ruokakauppaan ja lopulta Saralle. Asettauduttiin taloksi (eli heiteltiin meidän tavaroita pitkin kämppää) ja alettiin pikkuhiljaa valmistautua. Meillä on autosta tosiaan lukkopesä vähän rikki, että se avain täytyy työntää sinne oikeessa kulmassa ja tosi varovasti, jotta oven saa auki. Hetki siinä meni, et saatiin ovi auki. Mut saatiinpahan kumminki. Oltiin taas vähän jännäkakkoina kun päästiin ajamaan kohti Sibbetaloa, mut se laantu aika nopeesti kun tavattiin Miika ja ekat kaverit. Suunnattiin heti ekana kahvilaan ja todettiin, ettei missään ollu oikeestaan ketään. Ihmiset oli menny ofc avajaisiin, johon me ei olla josatin syyst ikin ite menty paikalle, vaik ne oliskis aika oleellinen osa koko conin alotusta. Ehkä viel joskus.

Kokoonnuttiin tekemään pesä paikasta toiseen aina vähän eri porukoissa ja oltiin paikoillamme pahimmillaan jopa yli tunti, eikä ees huomattu ajan kulua. Perjantai tosin oli ylipäätään muutenki tosi hiljanen ja rauhallinen ja koettiin jälkikäteen kauheeta turhuutta siitä, että oltiin ahnehdittu ja laitettu meidän pääcossit niskaan ekalle lyhkäselle päivälle. Huoh. Tää päivä tai pikemminkin no muutamat tunnit conissa meni nopeesti ja päätettiin napata Artsa ja Sartsa kyytiin ja suunnata viettämään mukavaa aikaa tiivissä porukassa yön pimeinä tunteina Saran kämpille.

Tarkotuksena ei ollu valvoo perjantaina myöhään, jotta jaksetaan aamulla nousta pirteinä, mutta toisin kävi. Ilta/yö vähän pitkitty tyttöjen kaa ja lähettiin ajamaan niitä yöllä vielä lattiamajotukseen. Päästiin nukkumaan varmaan vast joskus yöllä kahen jälkeen. Hups. :D
Kun otat cossin pois
Lauantai alko silleen kevyesti ilmastuna ihan päin v*****. Oltiin noustu ajoissa, laittauduttu hyvässä aikataulussa, ei ollu kiire, oli tosi hauskaa ja mentiin tapamme mukaan autolle availemaan vaikeesti auki saatavaa ovea. Tällä kertaa se ei tosin enää auennu...OLLENKAAN. Seistiin runkkaamassa ovea avaimella KAKS TUNTIA, eikä miltään ylimmiltä jumalilta tullu koskaan armoo. Meidän ohi lappas porukkaa vähän väliä ja oltiin jopa vähän ihmeissämme, ettei kukaan kutsunu poliiseja paikalle. Ei siis saatu ovia auki ja jouduttiin sit viimein luovuttaa (ettei ihan koko conia tarttis viettää siin Saran parkkipaikalla) ja soitettiin kaverit hakemaan meijät. Meit kismi tää asia oikeestaan koko päivän, mut koitettiin päästä täst yli ja keskittyy olennaiseen, eli nauttimaan conista. Tota asiaa kerkeis murehtii sit myöhemminki.

Onneks löytyy kavereita, jotka auttaa hädän tullen ja pikku hiljaa alko fiiliskin nousemaan. Saavuttuamme Sibbetalolle me alotettiinkin sillä, että aiemmista kokemuksista viisaampina mentiin heti ekana ottamaan haluamamme kuvat, kun oltiin koottu porukka kasaan. Kuvat oli tärkeitä ottaa, koska säästähän ei tunnetusti voi olla ikinä varma...Etenkään Desuconissa. Yleensä ku ollaan venytetty kuvien ottamista, on kerenny alkaa jo satamaan tai ilma on muuten vaan muuttunu suhteellisen kylmäks. Taustat nyt ei tietty ihan ollu sitä mitä haettiin, mutta photoshootataan nääkin tapamme mukaan sit paremmin kun ehditään.
Paras squadSaara oli meidän professional takinheittäjä. Aurora taas orjuutettiin kameran taakse, jotta saatiin edes pari yhteiskuvaa. Hihi, kiitos <3
Behind the scenesKuvien ottamisen jälkeen meidän aika meni oikeestaan vaan jutellessa ja hengaillessa. Tällä kertaa unohdettiin jopa välillä videokuvata, mikä oli vähän harmi tälleen jälkikäteen, mut kavereita näkee niin harvoin, että annettiin enemmän aikaa ja ajatuksia niille. Iltaki alko jo lähestyä ja kohta oliki jo aika siirtyy takas majotukselle ja suunnata kohti iltabileitä.


 Oli aika poistua paikalta ja täl kertaa Matiaksen kyyditsemänä. Ajettiin ääsmarketin kautta ja Loxy nappas itelleen mukaan sen kadotetun sixpackin ja siitä hurautettiin sit Saralle. Autoon pääsemiseenkiin saattiin semmonen väliaikanen ratkasu, että takakontista sit vaan sisälle autoon. Matias runkkas takaluukun auki avaimella, ku ei ite uskallettu vääntää. Lol. XD Saatiin kans Maddelta sponsorilahja meidän seuraaviin cosseihin Animeconiin. Kiitos! ^O^ 

Laittauduttiin iltabileitä varten ja lähettiin suuntaamaan taksilla ekana hakemaan Artsa ja Sartsa Sibbetalolta ja siitä sit Karakurin ja Serin luo niitten hotellille...Tai siis niitten kahenkymmenen neliön hotellihuoneeseen. Miikaki ilmesty lopulta paikalle ja hetken siellä istuskeltuamme valuttiin seitsemän veljen voimin bailupaikalle.
Yx selfie enne b4ilui
 Tän vuoden Desun iltabileet oli huomattavasti paremmat kun aiempina vuosina. Tilat oli paljon laajemmat ja paikka oli käytössä vaan conikansalaisille, mikä oli tosi mukavaa ja tuntu jotenki turvallisemmalta. Ei ite olla kauheesti into baarielämään, mut sen aikaa mitä oltiin, niin oli meillä hauskaa ja voitiin todeta nämä bileet hyvin toteutetuks. Basso oli ehkä ainut miinus, koska se raiskas korvia ehkä vähän liikaa. Mut 3/5 nää oli ja kaikilla näytti olevan super hauskaa!

Me lähettiin iltapalalle lähimpään johonki Grilli/Pizzeria paikkaan ja siellä OLI aluks ihanan hiljasta. Ei ketään, paitsi me ja tytöt. Se sit siitä ruokarauhasta, kun yht'äkkiä koko pieni paikka oli ihan täynnä känniörveltäjiä. Syötiin sairaan nopee ja hipsittiin pois paikalta vähin äänin. Ainii! ruoka oli 1/5. En söis uusiks. Pakko valittaa, etten tajuu kuka hitto laittaa ranskalaisii ja ketsuppia jonku kanafetarulla-asian sisälle täytteeks...Täytyy olla hullu. *Tuhahtelua* Me tilattiin Loxyn kaa taksi ja mentiin majottajalle ja siitä sit suoraan petiin.

Sunnuntaina oltiin tietty aika väsyneitä pitkän ja taas aika venyneen illan jälkee, mut oli se sen arvosta. Onneks ei jääty loppuun saakka, koska oli kuitenki ihan kiva olla elossa viel viimesenäki päivänä.
Kuva ehkä kertoo vähän toista siitä elossa olemisesta
Loxy ryömi taas takaluukusta sisään ja päästiin kerrankin kunniakkaasti conipaikalle. Kun päästiin Sibbetalolle, mentiin ihan samantien vaan ottamaan Talan kinky poliisiasuisesta Rinistä muutama kuva. Yks poliisiasuinen konstaapeli Yamazakikin olis ollu aaaika kiva! ;D (T. Tala) Tehtiin siis Rinille ja Sousukelle Free!:n poliisiasut alunperin ihan vaan Vappua ja mahdollista photoshoottia varten, eikä alunperin ollu tarkotus kummankaan käyttää niitä conissa. Tiedettiin kuitenki jo etukäteen, ettei jakseta laittaa Rinin ja Harun Arabiakuteita kolmena päivänä, joten Tala oli napannu poliisiasun varuiks mukaan.

Sen jälkeen treffattiin Saara ja Aurora perinteisellä coniaamukahvilla. Oleskeltiin hetki terassilla, kunnes Miika (AKA Darra-Link) liitty kans meidän seuraan ja pyörittiin kaikki yhessä toimettomina pihalla alaikäisten ressukoiden kanssa.
Palvelu pelaa
Oleskeltiin lähinnä vaan ulkona, kun sää oli niin hyvä. Tänä vuonna sää tuntu suosivan conittajia muutenkin vähän paremmin kun yleensä. Sunnuntaille oli vissiinkin luvattu kaatosadetta, mut onneks se jäi tällä kertaa toteutumatta. Kipastiin myös pikaseen myyntipöytien luona, kun ei lauantaina millään ehitty. Oltiin aika varmasti jossain conipilvissä taas, kun aika vaan katos yht'äkkiä ja porukkaa alko lappaamaan päättäjäisistä. Päätettiin poistua paikalta siinä vaiheessa, et ehittäis ennen pahimpia ruuhkia (onneks saadaan autopaikka joka vuos sataman parkista, ni ei tarvi yrittää taistella tietänsä ulos hiekkakentältä).

Hurautettiin Saralle, siistittiin vähän paikkoja ja lähettiin kohti kotia. Ajettiin koko matka hiljasuudessa, ehkä vähän väsyneinä kaikesta sosialisoinnista. Kodin päässä oli vielä Pojun hakeminen hoidosta ja päästiin vasta ihan iltamyöhään rauhottumaan.

Näin lopputiivistettynä: Desucon oli tosi jees (lukuunottamatta stressiä autosta) ja rento. Kaikenkaikkiaan hyvä coni. Mitään mahtifiiliksiä ei tosiaan jääny, mut oli meillä hauskaa. Ja tietty kavereita sekä uusia tuttavuuksia on aina kiva nähä. Saatiin taas muutama lahjuskin, kiitos niistä <3

Tästä on taas hyvä jatkaa kohti seuraavia projekteja. Seuraava coni meillä on tosiaan se Animecon, johon pääcossit (Kai ja Rei Beybladesta) on ollu valmiit jo... no, kauan. Tehdään niihin muutamia hienosäätöjä vielä kun ehditään, muuten ollaankin aika valmiita alottamaan Traconin cossiprojektien suunnittelu. Ne on vielä vähän mysteerit meille itellemmekin, mut eiköhän tässä välissä ehi taas innostua jostain.


3 kommenttia:

 1. Ai että Beybladea Animeconiin? Itsehän päätin tossa alkuviikosta että yritän saada sinne Mariahin G-rev asun tehtyä (jos vaa peruukki ehtii tulla), et sillee vinkvink 🌚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa suunnitelmalta! Yhteiskuvien suursato siis tiedossa! Kain kuuluu täs kohtaa varmaan ola mustasukkanen X'D

   Poista
  2. Varmaanki joo xD palataan asiaan lähempänä!

   Poista