2. helmikuuta 2017

Frostbite 2017 katsaus




Pitäs jonkinlaista conipäivitystä tehä, mut tekstiä on aina kauheen vaikee saada aikaseks, kun ei (taaskaan) oikeen tehty mitään. Paitsi vaan oltiin ja juteltiin. Ei saatu oikeen edes niitä ns. conifiiliksiä aikaseks, kun ei päästy tekemään meidän tavallisia juttuja ennen lähtöä, vaan kaiken kanssa täyty pitää hirveetä kiirettä, koska yritettiin ehtiä kahden junaan. Ei tosiaan saatu autoa viikonlopuks allemme, mikä jo söi aika ison osan näistä fiiliksistä. :( Saatiin vaan aamulla käyttää Talan äitin autoa sen verran, että vietiin taas koira viikonlopuks hoitoon.
Orja työssään.
 Saatiin onneks sentään edes kyyti asemalle, ettei tarvinnu alkaa änkeä bussiin meidän matkatavaroiden kanssa. Jo ennen varsinaisen matkan alkua alko meidän alamäki: Talan junalippu meni voimasta jo ennen ku sitä oltiin edes ehditty käyttää ja Loxyn tilaama lippu ei ikinä edes saapunu. Mahduttiin kuitenki junaan, et onneks oltiin liikkeellä jo niinki aikasin :D Ei ollu vielä muita conilaisii, hähä.

Saavuttiin Lahden asemalle ja Sara sekä sen husbando Juuso nappas meidät sieltä kyytiin ja käytiin pikasesti kaupassa hakemassa viikonlopun eväät. Sit kiskottiin kahvit Saralla naamaan ja heitettiin cossit niskaan ja kuljettiin taksilla Sibbetalolle. Koska siis... mehän ei bussiin astuta.
Tää on kyl paluumatkalta, mut w/e
Ei oikeestaan otettu conissa kuvia, järkkärillä ei yhtä ainoatakaan. Ei edes puhelimella, ei oikeen ikinä muisteta ottaa mitään todistusaineistoa. :F Yritettiin raapia edes jotain kuvia kasaan meidän videopätkiltä, mutta niissä on niin kökkö laatu. Siispä perjantai jää aika kuvattomaksi. Eipä me mitään hääppöstä tehtykkään. Bongattiin Miika, jonka kanssa lähinnä hengailtiin koko ilta. Tai siis oikeestaan koko coni. Sit siinä kävi myös vähän väliä muuta porukkaa.
Miika on niin uguu.
Saatiin jääkaapin oven täytteeks APPA! Se on niin söpö :D Kiitos sinulle <3

Lauantaille meillä oli ihan upouudet cossit, Korra ja Asami. Aamu alko vähän kökösti, kun taisteltiin Talan takaponnarin kanssa. Korkeiden ja SIISTIEN ponnareiden tekeminen peruukkeihin ei ole kivaa ja voi olla aika aikaavievää.. mikä huomattiin aamulla. Päästiin kuitenkin loppupeleissä taas paikan päälle ja muistettiin peräti ottaa selfie (Jeeeeee...). Kokokuvia saatiin myöhemmin Punapandalta. Metsästettiin taas heti käsiimme Miika meidän sosiaaliseksi turvaksi.

by Punapanda
by Punapanda
by Punapanda

Koko päivä kulu ootellessa, että mahutaan juomaan aamukahvit. Ei oikeen jaksettu tehä mitään ilman kahvia, ja päästiin lopulta viiden aikoihin aamukahville. Sit vasta alko meidän lauantai. Käytiin tarkastamassa myyntipöytäsali, josta oltiin etukäteen suunniteltu oikeesti ostavamme jotain. Ei koskaan pistetä rahaa mihinkään "ylimääräseen", mut nyt päätettiin tehä poikkeus. Bongattiin worblaa, mutta päätettiin jättää sen raahaaminen sit vikalle päivälle. Silläkin uhalla, että ne ehtis loppua. Ja Tala rakastu pehmohamsteriin, minkä se melkein nappas mukaan. Tänäkin päivänä Tala vielä haikailee hamsterin perään.

Muuten taas vaan viuhotettiin siellä sun täällä vailla päämäärää. Ei oikeen muistetä mitä kaikkea edes tehtiin, näillä coneilla on tapana vaan kiitää ohi. Ihanku oltais jossain aineissa. Loppuillasta hengailtiin Mallun, Tiian sekä Katrin kanssa. Sit otettiinki jo taksi Saran kämpille, jossa Sara ja Juuso oli tehny niin hyvää rocky roadia <3_<3 Suunnitelmissa oli lähtee siis katsastaa iltabileet (joissa ei yleensä käydä jos ne on jossain muualla kun conipaikalla) ja yritettiin vähän alotella parilla drinkillä. Alkoholi on yhä pahaa, eikä saatu melkein mitään alas. Vaihettiin pikasesti vähän casuaalimmat vaatteet päälle, ja Juuso sekä Sara heitti meidät Seurahuoneelle.

Oltiin ihan älyttömän jäykkiä. Ei kauheesti välitetä baarielämästä enään, saatika sitten bailaamisesta peruukit päässä. Asia tietty erikseen, jos ne bileet on siellä conipaikalla, mutta meidän mielestä näiden humaltuneiden "normi" setien ja tätien läsnäolo syö bilefiiliksiä. Onneks oli kuitenki Miika, oltais muuten jätetty kokonaan välistä nää kekkerit.

Tilaahan ei siis ollu edes kunnolla hengittää. Kokoajan saatiin kyynärpäistä ja telottiin itekkin muita. Talastaki tuntu, et se on kokoajan tanssimassa jonkun sylissä. DJ oli ihan hyvä, mut musiikki ei ollu ihan meijän makuun. Pari kivaa kappaletta, mut loppuja ei sit tunnistettukkaan. Ehkä sen takii, et meillä soi kotona useimmiten Jean Sibelius ja muut klassiset kaverit xD Animebiisejä ois saanu olla enemmän, mut kokonaisuudessaan bileet oli ihan ok. Oltais kyllä voitu jättää menemättäki.


Sara ja Juuso nappas meidät kyytiin ennen kahta ja tehtiin pikaset iltajutut ennen kun käytiin nukkumaan.

Sunnuntaina herätys soi yheksältä, koska tahdottiin ottaa vikasta päivästä mahdollisimman paljon irti. Alunperin meidän oli tarkotus olla Korra ja Asami myös sunnuntaina, mutta ei kauheesti huvittanu alottaa sitä peruukkirumbaa ja Loxyn jalat teki hidasta kuolemaa korkokengistä. Kiskottiin aamukahvit naamaan ja oltiinki jo kohta taas lähtökunnossa.
Taksiselfie. Nyt v*ttu nää pupunkorvat oikeesti, me ei olla enää 12.
Päästiin peräti heti conikahville ja sit lähettiin perimään velkoja Sonjalta ja kiertelemään myyntisalia uusin silmin. Napattiin samalla vikat mustat L-koon worblat mukaan ja näin käytettiin historiallisesti ekaa kertaa rahaa myyntipöydillä. Virginity lost. Muuten jälleen vaan haahuiltiin ympäriinsä.
Sairaan nopeet velat.

Poistuttiin paikalta vähän ennen pahinta ruuhkaa ja kerättiin Saralla kamppeet nopeesti kasaan ja juotiin vielä viimeset kahvit ja syötiin hemut. Sit saatiin kyyti asemalle ja raahauduttiin tavaroinemme junaan. Löydettiin just ja just kaks vapaata penkkiä ja änkeydyttiin niille istumaan. Vietiin taas laittoman paljon tilaa. Asiaa ei auttanu se, että juna ei pysähtyny Hyvinkäällä missä meidän olis pitänyt jäädä, vaan jatko vaan matkaa. Päästiin vähän pidemmän lenkin kautta kotiin joskus myöhään illalla ja lopulta nukkumaan kaiken tavaroiden purkamisen ja koiran hoitopaikasta hakemisen jälkeen. Ei enää ikinä julkisilla, jos vaan olis mitenkään mahdollista. Ai, eikö?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti