9. tammikuuta 2016

Tala - 60 lvl Abyss eternal cloth set part 1

Tala tässä ehkä vähän kyrpä otassa paukuttaa näppäimiä, eli moi vaan.

Huoh. Aikansa on saanu tää blogikin meistä hengähtää, mut nyt siihen tulee muutos. 
Loxy tossa jo kertoilikin alkusävelmiä aika avartavasti meidän elämän tilanteesta ja materiaalien hankinnasta (lahjotuksista), joten mun ei tarvii siihen sen syvemmin enää tarttua. Sanon vaan että tää uus asunto on tosi bueno!

Taidankin hypätä alkusanojen pariin!

Me tosiaan alotettiin nää Aion- asut Desucon Frostbiteen maybe kaks kuukautta takaperin ja ollaan tehty niitä siitä lähin ihan ookoo tahdilla.
Mun fiilikset tän prosessin aikana on mennyt maasta taivaaseen ja siihen päästäänkin nyt.
Saatiin lahjotuksena kauniita nahkoja, jotka itse valittiin ja lähettiin kovalla innolla väkertämään näitä asuja keskellä yötä. 
Nahka on semmonen materiaali, jota henkilökohtasesti rakastan ja sikspä aattelin että "Täst tulee viel niin huippu ja kaunis asu!" 

Päädyttiin tekemään "pahis" versiot (Asmodian) vaikka alunperin oltii funtsittu Elyosta. 
Vedettiin kyllä tiettyjen vastoinkäymisten vuoksi näihin designeihin vähän muunneltuja kohtia. Ratkasuja ratkasujen perään ja virheitä..niitä riittää aina.
Joistainkun ei oikein osannu sanoa mitä tapahtuu, jos tekee niin tai näin. Sit piti vaan kokeilla..over and over again.
Mainitsen tähän alkuun, että ukkeliin mulle ei tuu peruukkia, vaan käytän omaa tukkaa. Josta muuten luovutin yli puolet pois ihan vaan tätä varten.

Sitten itse asuun!

Alotin obviously tosta takista ja alku sujukin ihan mutkitta. Pitkii takkeja on nyt tullu tässä sen verraan vaannettyä, että tää nyt ei ollu temppu eikä mikään. Tosin kallista nahkaa kyllä aina hirvitti lähtee leikkelemään tietäen, ettei oo ihan varma istuuks se niinku pitäis.Tässä kohtaa aattelin, että tuskin täst takista mitään ongelmii tulee, kun alkupalaset tuntu istuvan tosi hyvin päälle. Toi keskellä oleva kiiltävä nahkasuikale oli vaan ehkä vit**maisinta asettaa! Aaaargh! Se tuska, kun mun piti alkaa saksimaan se niin kauniin symmetrinen takapala KAHTIA ja asettaa toi suikale niiden KESKELLE. Meinasin haljeta riemusta...


Aina oli niin mukavaa kun tilaa ei ollu MISSÄÄN. mihin tahansa menitki tossa kopperossa, aina jotain tai jokin oli tiellä. Onneks päästiin pois, huh!

Kun takin takaosa oli mallillaan ja istuva aloin suunnittelmaan noita omituisia "pataässä" kuvioita noihin helmoihin... eiiiiii. Tässä kohtaa aloin JO tekemään ekaa suurta mokaa.
Ensin aateltiin, että käännetään noiden kuvioiden reunat sisään niin tulee kauniimpaa jälkee. Voin sanoo, että kaarevien kohtien ompelu ei iiiiiihan ehkä menny niinku sen oli päänsisäisessä kauniissa fantasiamaailmassa kuvitellut.


Asettelin tekemäni palat tohon takin päälle ja aloin kattomaan niitä silleen "ei ny..PIIIP!!"
Tajusin miltä ne oikeesti näytti. En halunnu myöntää sitä itelleni että ne oli kamalat, joten ompelu kone alko laulamaan ja taisin täs kohtaa ommella ne kiinni...
Ei Tala..ei...


Kauluksista sen verran, että niistä tuli ehkä hitusen liian pienet, kun mitä olin aluks suunnitellu, mutta eipä se nyt oo mua niinkään enää haitannu. Tuleehan siihen aika massiivisesti sälää.


Ompelin myös tässä välissä selkään keskelle tulevaa kultasta raitaa, jonka asettelu myös symmetrisesti KESKELLE oli niin ärsyttävää, että mun otsaan jää varmaan ihan oikeesti ikuiset raivorypyt. 
Ton takin runnominen sinne ja tänne tuntu tosi pahalta ja kun se ei todellakaan mahtunu kunnolla ompelukoneeseen ompeluvaiheessa. Jouduin käyttämään mun viimesetkin fyysiset voimat ja älynrippeet siihen, että miten saan ton soviteltuu oikein ompeluneulan alle. Pelkäsin, että koko paska repee joka puolelta. Nahalle tarkotettu lanka ei istunut yks yhteen meidän ompelukoneeseen, joten peruslangalla on koottu nää nahat. JDKJSBDJS!!


Tää kuva muistuttaa mua vaan siitä, kun yritin..yritin...ja yritin tehä noita tosi kummallisten pienten kuvioiden kaavoja noiden pataässien sisään. Ei. En tiiä olinko vaan väsyny vai mitä, mut siitä ei vaan yksinkertasesti tullu mitään. Koko toi asu on täynnä noita toistuvia kuvioita, joten niitä en päässy karkuun.
Kyllä noi kuviot tossa helmojen keskellä vois mun puolesta leijuu niinku noissa kuvissa. Ei mua haittais ollenka.


Tässä onki jo luojan kiitos vähän onnistumisen merkkejä. Tosin olin bongannu ongelman, joka koski tota kiiltävää nahkaa... siihen ei nimittäin tarttunu liima, Jouduin siis ompelemaan tuon toiseks suurimman ja ton pikkukuvion ALLE vielä erikseen tuota mattamustaa nahkaa, jotta pääsen sitten liimaamaan tuon kultasen kuvion siihen päälle. En tiiä tajuuks kukaan mitään mun selityksestä, mutta jatkan silti.


Tähän väliin kun halusin tekosyynä antaa noiden toistuvien kuvoiden ja mun hermojen olla, tein noihin etupaloihin kuuluvat "raidat" tai mitkä onkaan.


Ja sitten...
oli aika myöntää itselleen, että ne etupaloihin ommellut hiton rumat helmakuviot saa lähtee ******!
Olisin hävenny ja miettiny niitä kokoajan sit conissa paikan päällä.
Aloin sit irrottamaan niitä ja ikäväkseni huomasin, että mustaan nahkaan jäi aivan karmeet jäljet tosta purkamisesta. En tiiä itkinkö sitä enemmän vai sitä ettei meillä ollu ratkojaa viel tuolloin. Aina unohdettiin ostaa se, joten tein sen pienillä kynsisaksilla. Kesti muuten ikuisuuden, älkää kokeilko.
Revin noita raivonvallassa ja tunsin jotain kosteeta poskella.


Päätin nähdä vaivaa(taas) ja suunnitella etupalojen "pataässät" uudelleen ja ILMAN ompelua. Mulle oli sit jo ihan sama, näyttääkö se "epäammattimaiselta" kun niitä reunoi ei oo käännetty, mut käännettynä on nyt kokeltu ja EI IKINÄ. 


Olin koittanu tätä seuraavaa vaihetta pitkittää niin kauan kun vaan mahollista, mut sitten sen aika tuli.
Mua stressas iiiiiihan mielettömän paljon noi hulppeet olkapääkuviot ja toi selkäpuoli. Pitkän pitkittelyn jälkeen alotin leikkelemään huisin hienoi "kaavoja" leivinpaperista niille.
Ne on tossa nyt aika sotkusesti sielä ja täällä, mut ideanhan tästä saattaa napata.
Mua olis toisaalta myös kiehtonut maalata kuviot nahkamaalilla, mutta sit niistä ei olis koskaan tullu yhtään "kohoavia" ja maalamisesta olis saattanu jäädä sotkusta jälkeeki.
Punanen nahka toimii siis näihin oikein hyvin. Takkiin tulee tietty painavuutta itse takin (kaluste)nahan takia, kuin myös kuosin ja muiden juttujen lisäksi.Ei se nyt sinällään haittaa, kunhan se ei ratkee mistään. ;___;


Kuosikankaan kanssa ei ollu pulmia. Vähän mekoltahan se näytti. :D
(mitä nyt seki on jotai verhokangasta mut kröhöm!)


Kyllhänä tohon asuun Worblaakin tuli käytettyä.
Tolla kundilla on joku outo härpäke päässä, mut mä päätin tehä omilla vapauksilla tommosen "naamarin", koska nyt mulla oli siihen mahis. Täs vaiheessa se näytti viel tosi kämäseltä.


Naamariin tulee kuminauha kiinnitys, koska iholiima polttaa niin perkeleesti.


Maalausvaihe on musta aina se ihanin!


Sitten aloin kokoomaan käsivarteen tulevaa "rinkula"koristetta.
Tässä kohtaan kiitän itteeni, että tajusin tehä siitä paljon isomman, mitä mun käsivarsi oikeesti on. Koska ton koristeen ja takin väliin tulee vielä sitä olkakoristeiden nahkaa, jotka tosiaan jatkuu käsivarteen saakka, joten ahdasta tulee. En olis saanu tota edes pujotettua mun käteen, jos olisin tehny toisin. :D


Sitte vaan gessot päälle, hiomaan ja maalaamaan. 
Kaulan ympärille tulevat koristeet oli kans gessoo ja maalausta vailla, joten tein ne nyt täs samaan aikaan. Tosta kaulan etupalasesta tein vähän väärän mallisen, jonka tajusin liian myöhään. Mutta oon nyt tähän mennessä kyllä saanu sen hoidettua.


Mun tahti on ollu oikeesti tosi hyvä tän asun ja muiden härpäkkeiden suhteen ja en malta oottaa, et pääsen näkemään KAIKEN kokonaisuudessaan.
Yritän unohtaa ne virheet, joita en voi enää tässä vaiheessa korjata, koska muuten en voi nukkuu enää koskaan.
Pitäs oppia hyväksymään se fakta, että täydellistä ei olekkaan. Mutta koska oon tämmönen "nomutkutoikohtaonniinkauheeenvoieeslaittaatätäasuayhyy" -tyyppinen persoona, niin saa nähä mitä tästä tulee. 

Nyt kirjoittaessani tätä, olen kylläkin jo aivan loppusuoralla. Tänään teen viimeset silaukset ja alkavalla viikolla asun kokeilu kokonaisuudessaan. Niistä ongelmista sitten lisää myöhemmin!


"Täst tulee viel niin huippu ja kaunis asu!" 

Sen näkee sitten seuraavassa osassa....

5 kommenttia:

 1. hmm... mie oon seurannu siun töitä blogikaupalla. Osaisitko tehdä semmosen nazi-kawaii univormun? Vähän kuin natsien SS univormut mutta vaan vähän anime. Se olisi ihan oikeasti tilaus. näin alustavasti kysyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Tuo projekti kuulostaisi mielenkiintoiselta. Mun täytyis tietenki itse katsoa omien tulevien asujen projekien kestoa jne, että kerkeäisinkö tekemään useampaa samanaikaisesti. Mielestäni voisimme paneutua tähän tilaus-asiaan vaikka facebookin puolella tai jotain? :3 Olen todella imarreltu, että pyysit mua!

   Poista
  2. Paikallinen teatteri möi vanhoja pukujaan ja en silloin saanu napattua mitään natsiunivormuja, ketuttaa vieläki saakeli. Tässä on vielä monta muttaa kun täytyisi miettiä yksityiskohtia ja jne. kiitos vastauksesta, nyt tiedän että se on mahdollista.

   Poista
  3. Pidetään yhteyttä ja palaillaan astialle :)

   Poista
  4. Näin teemme. we must do it. do it for the Reich! The Loliarmy is waiting for it's Commandant.

   Poista