14. tammikuuta 2016

Loxy - 60 lvl Abyss eternal cloth set part 2


Loxy täällä (jälleen) conia edeltävänä iltana hakkaamassa näppäimiä epätoivon vallassa. Ajattelin tehdä tästä viimesestä päivityksestä aika lyhyen ja pikasen, jotta pääsen jatkamaan conitavaroiden pakkaamista ja pääsisin ehkä jopa puolenyön jälkeen nukkumaan (nukuin viimeyönä vajaan tunnin kun tänään oli herätys jo kuudelta, argh) ja huomenna on jälleen päästävä sängystä ylös kunnialla.

Anyway, jäin viimekerralla siihen kuosin ja kultaisten reunojen kiinnitykseen. Multa loppui kultainen nahka kesken ja jouduin vielä käydä sitä ostamassa lisää. 20,90e/metri, aijaijaijai. Aloin sovittamaan kultasia reunuksia mekkoon ja tässä vaiheessa tajusin, että mun leikkaama sisäkuosi ei istu. Uuden tekeminen olis ollu tässä vaiheessa turhaa ja tahdottiin, että meillä molemmilla on käytössä samat kankaat, eikä tota kuosia enään löytynyt meidän kaapista.


Reunojen paikalleen sovittelua


Mekon alahelma oli reippaasti suurempi kuin sisäkuosi ja jouduin tekemään aika epätoivosia ratkasuja tän asun pelastamiseksi. Yritin vielä taittaa helmaa pienemmäksi kuosin jo ollessa ommeltuna kiinni kaikkialta muualta alareunaa lukuunottamatta. Vähän huonoin tuloksin tosin.Kuosin kiinnitin varmaan sen... tuhat kertaa ja jokaikinen kerta se veti jostain. Kiinnittäessäni sitä sen tuhannennen ja yhden kerran päätin antaa vaan olla, se oli vähän liian naftiks leikattu ja sitä ei saanu enään paremmaks.Sisäpuolen kiinni ommeltuani pääsin haistelemaan liimaa, joka - yllätysyllätys - sekin loppu kesken just kriittisessä vaiheessa, kun illat alko vähentyä ja aika loppua. Kipasin siis heti seuraavana aamuna ostamaan pari tuubia lisää ja voin sanoo, että oon nyt saanu hetkeks tarpeekseni myös liimaamisesta.Viimeset worblapalasetkin tuli hiottua - osa koneellisesti ja osa käsin. Olin ihan innoissani mun ostamastani suorahiomakoneesta, mut jouduin aika nopeesti taas pettymään. Setin mukana tullut hiomapaperi ei pysynyt siinä vehkeessä kiinni (ja tällä kertaa noudatin ohjeitakin ja tein kaiken ihan oikein srsly), vaan lens aina kymmenen sekunnin välein johonkin päin meidän asuntoa kun laitoin pikkukoneen päälle. Päädyin siis kuitenkin hiomaan loput käsin. Ugh, vihasin sitä.


Väsäsin pikasesti ninjahuivin ja Salkkareita katellessa oksensin ton kuvion siihen

 Jotkut osat oli pakko liimata asun ollessa mun päällä, muuten koko kakka olis voinu tuhoutua vielä tässä vaiheessa. Muutaman osan liimasin pöydän ääressä ja laitoin painon alle ja sain aikaseks heti rypyn. Joten ei auttanu kun kiskasta mekko päälle ja viettää seuraavat puoli tuntia niskat jumissa yrittäen kuikuilla alaspäin ja painella nahkaa nahalle.

Ja tänään pääsin viimeinki sovittamaan! Kaikki toimii suht ookoo, mitä nyt asu on vähän epämukava päällä ja muutama yksityiskohta kusee (toiset vähän enemmänkin), mut eiköhän tässä tuu ainakin yksi coni kestettyä. Hiustyyliä en oo vielä päättänyt, joten varmaankin tappelen sen kanssa vielä huomenna coniin valmistautuessa :D


Eipä tässä sitten kai muuta kun... nähdään viikonloppuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti