26. tammikuuta 2015

Desucon Frostbite 2015 suunnitelmat

Viimeinki tulee tehtyy tää päivitys tulevista cosseista. Aletaan oleen jo niin lähellä conia, että on paljastuksen aika!

Perjantaina vedetään uudelleen Gintamasta Hijikata Toshiro (Tala) ja Okita Sougo (Loxy)...joka ei nyt unohda siitä Sougosta mitään osia kotikoloon ja se sais viimeinki raahattua Bazookanki mukaan ehostamaan meidän kaksikkoa. Jos Loxyltä jää jotain, ni mä läpsin sen!

Lauantaina on vuorossa tuoreina uutukaisina meidän pääpojat Death Noten Matt/Mail Jeevas (Tala) ja Mello/Mihael Keehl (Loxy). Ollaan roikotettu näit hahmoi nyt ihan tarpeeks meijän listoilla, joten nyt oli aika tarttuu tuumasta toimeen. Toivottavasti Loxy nyt vaan ehtii ajoissa tehdä edes ton Mellon! Tunnetusti kun jotkut tuppaa jättään ne cossit vähän viime hetkille. Kröhömm!
Nostalgiaa ja asennetta. Sitä nää hahmot sisältää! 
(Tai ainaki pitäs sisältää. Kunhan ei kusta niitä..eeep.)

Sunnuntaina sitten kieritellään ja vieritellään toistona Togainu no Chin Shiki (Tala) ja Akira (Loxy). Tää valinta ehkä vaa Talan painostuksesta. Tittidii! Oltashan me voitu olla Mello ja Matt kahestikkin tän conin aikana, mut koska TNC<3!

 Siinäpähän sit roudaillaan kolmet..äshp! siis... kuus cossia meidän miniautossa kohti lahtea.
Onneks saatiin Anniinalta (tai siis Anniinan isältä) yöpaikka, koska edestaksin ajelu lahti-hyvinkää väliä olis alkanu vähä jomottaa otsassa. -__- Salee joku hirvee talven paskamyrskysää olis ollu kuitenki MEIJÄN TUURILLA.

Että semmosta settiä nyt tulossa!~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti