16. syyskuuta 2014

Tracon 2014

Hellurei ja hellät tunteet!

Traconin jälkeiset tunnelmat on ollu ihan lämpöset, meil oli oikeen hauskaa (niinku aina), vaik ei nähtykkään kaikkia niitä ihmisiä joita meiän piti nähdä (tai sit ei vaan tunnistettu teitä, yhyy).


Perjantaina lähettiin kohti Tamperetta hyvissä ajoin, koska meitä odotti pelimusiikkikonsertti Final Symphony. Heitettiin kimpsut ja kampsut päivällä meidän ihanille majoittajille (kiitos Mallu ja Sanna <3) ja lähettiin illalla tampere-talolle.
Parkkipaikan löytäminen oli hyvin haastavaa ja oltais voitu vaikka itkeä. Pelättiin jo, että konsertti ehtii alkaa ilman meitä, mut onneks sit ehittiin saliin just ja just. Esitys oli päätähuimaava ja ihan ultimate hieno kokemus (Loxy ei myönnä tirauttaneensa muutamaa sankarillista kyyneltä). Ikimuistoinen kiitos tästä mahtavalle orkesterille!

Meidän ihkut liput ja ohjelmanumerot, jotka otettiin matkamuistoiks.
Lauantai aamuna herättiin väsyneinä, koska Mallun ihana söpö kissanpentu ravas meiän päällä koko yön ja yritti tappaa meiät. Selvittii jotenkuten hengissä yön yli, valmistauduttiin puolhereillä ja päästiin lähtemää kohti conipaikkaa jälleen vähän aikataulusta myöhässä.
Päivä ei ollu mitenkää hääppönen, kunhan pyörittii ja hyörittii siellä sun täällä, ihailtiin ihmisten cosseja ja saatiin paljon haleja. Käytiin myös epätoivosesti räpsimässä muutamia lämmittelykuvia ennen varsinaista photoshoottia.

Tala - Shiki
Loxy - Akira

Meanwhile in our fancy hotelroom...
Lähettii jo suht aikasin Mango hotellille, koska oltiin nii väsyjä ja nälkäsiä. Iltabileet jäi välistä, mut ei meist ois siel hirveesti iloo ollukkaa. Tilattiin hotellille pizzaa ja kebabia, jotka oli ihan saatanan pahoja. Ummistettiin silmät jo keskiyön aikoihin ja valmistauduttii henkisesti sunnuntain rientoihin.

Sulonen Petra <3 Anteeks ku ei tultukkaa sun kans iltabileisiin!
Aamulla napattiin vähän safkaa aamiaissalista ja heitettiin kamppeet päälle. Sitte nää animepojat huristeli hurjalla vempeleellä coniin fiilistelemään viimeistä conipäivää. Oltii paljon sosiaalisempia edelliseen päivään verrattuna ja jaksettii jopa jutskata ihmisten kanssa (sori et näytettii vähä myrtseilt ekana päivänä ;_; ei me kuitenkaa oltais purtu).

Koko conin ajan meit seuras vähän yksinäinen olo, ku ei ollu tuttuja turvallisia tukijoukkoja mukana (GODDAMMIT ANNIINA JA JOSSU!!1). Tavattiin kumminki muutamat uudet ihmiset, jotka oli oikeen mukavia. Muuten sunnuntai meni aika samoissa merkeissä ku lauantaiki, eli hyppelehdittiin siellä sun täällä.

Vikat kahvit. Ja kamera.
Näihin tunnelmiin meiän coni aikalailla päättyki, poistuttii paikalta vähän ennen viittä ja suunnattii kohti kotia (ainaki melkeen). Toivottavasti video puhuu puolestaan. Vielä kerran suuri kiitos, nähään seuraavan kerran luultavasti Yukiconissa!

6 kommenttia:

 1. mä näin teijät pariin kertaa mut sit tilanne oli aina sellane et en pystyny liukeemaan omasta porukasta >: ens kerralla sitte!

  Meilläki oli parkkipaikka ongelmia! ajeltii varmaa puol tuntii yli ympäriinsä ku ihmeteltii mihi vempeleen sais parkkii. Ja hei meki eksyttii ku lähettii kotiapäi! vähäks samiksii! l'D

  sit mun piti sanoo viel jotai mut en muista mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höööh! Joo, enskerralla täytyy! Me ollaa ite vaa nii huonoja ettimää ihmisiä tai sit muutenvaan vähän sokeita :D

   Jes! Lisää eksyjiä xD Kuulutaa selvästi samaa possee!

   Poista
 2. Mun piti tulla häiriköimään teitä, mut näin teijät vaan kerran kun olin juuri juoksemassa luennolle ja loppu conin aikana en enää onnistunut bongaamaan :c oisin halunnu nähä teijät kunnolla, mut ens conissa sitte~~~
  Omaa con raporttia www.kunpandaputosiihmemaahan.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ollu kiva jos oisit päässy moikkaamaa :C Onneks näit conei tulee aina lisää ni ehitää varmasti jossain nähä! Selvästi aika monil oli siel nii kiire, ku ei itekkää oikee keretty ottamaa ketää hihasta kii.

   Poista
 3. OLI NIIN IHANAA NÄHDÄ SUA PITKÄSTÄ AIKAA! <33 ;____; Tästä alkaa toivottavasti taas tämmönen vähän aktiivisempi yhteydenpito ja nähdellääkin useemmin! <3 (stna, en kestä, jos johonkin väliin tulee taas joku huikee 6 vuoden tauko ennenku nähään taas kunnolla ;ooo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin sua!! ;____; <3
   Nyt otetaan tavaks tavata paljon useemmin! <3
   -Tala

   Poista