10. syyskuuta 2014

Tracon -14 vikat sälät

Loxy täällä, anteeksi viimeaikainen hiljaiseloni.
Mitä Traconiin tulee, niin meillä oli alunperin tarkotus olla pieni ns. Togainu no Chi -ryhmä ja mun oli tarkoitus tehdä Kaun asu, mutta tulin tässä vähän ennen Traconia katumapäälle ja päätin vielä viime hetkellä vaihtaa hahmoa. (...koska hahmonvaihdos just ennen conia on tosi järkevää) Lauantaina siis Akira ja sunnuntaista en oo vielä ihan satavarma.

Togainu no Chi - Akira
Akiran kuteet on suhteellisen yksinkertaset ja sopii just täydellisesti mun viime hetken aikatauluun :D Mitään ei mun tarvinnut siis tehdä ite, kaikki vaatekappaleet on sieltä sun täältä kerätty ja osan mä omistin jo ennestään. Jotain-sinne-päin-piilaritkin löyty hyllystä. Akiran tagi ei tosin koskaan saapunut perille, mut onneks Mirka-täti lainaa mulle sen omaa. Pääsin siis tosi helpolla. Mun coni-innostus ei tosin ole huipussaan, ehkä just sen takia, että mun panostus taas oli mitä oli.


Ebaysta saapui siis tämmönen ärsyttävä kiehkuroille kaartuva ihanuus, jossa on taas tukkaa niin paljon, että mun pää levenee puolella metrillä joka suuntaan. Mun täytyy varmaan vaan sit laittaa kilo pinnejä päähän. Nice. Tala alko sitte leikellä tätä Kauhun sopivaks ja huomattiin, että toi peruukkiverkko on niin iso, että se pussittaa joka suunnasta ja jouduin jopa poistamaan tästä tukasta muutaman ylimääräsen rivin hiuksia.
Taiteilin ite tästä vielä myöhemmin Akiralle tukan (mikä oli vähän hankalaa ottaen huomioon sen, että oltiin mallattu tää Kauta varten ja leikelty siihen keskijakaus T_T) ja siitä tuli jopa ihan siedettävä. Ehkä. En vaan kerkeä ottaa siitä kuvaa ennen conia. Sain postissa myös astetta tummemman tukan tän pehkon lisäks, mut se ei näyttäny hyvältä mitenkään päin.


Jee! Ainoo asia, minkä pääsin tekemään ihan ite! Akiran daggeri, josta ei meinannu löytyä yhtäkään hyvää mallikuvaa. Sekin vielä, että se oli kaikissa kuvissa ihan erilainen. Päätin sitte tehdä semmosen kivan kullatun, kun semmosiakin näky. En oo muutenkaan satavarma mistä Akira sen veitsen aina vetäsee tarpeen tullessa. Se vaan ilmestyy. Mysterious i'd say. Taion siis vielä huomenna sille jonkun järkevän telinetsydeemin, että saan sen kiinnitettyä vaikka mun vyöhön.


Pääsin kokeilemaan worblaa ekan kerran, kun olin sitä ihan innoissani ison levyn tilannut. Mä en kyllä jostain syystä ihan ymmärrä minkä takia leikkelin siitä tommosia epämääräsiä palasia, kun oisin voinut vaan käärästä koko paskan yhteen kokonaiseen worblapalaseen. Kai mulla oli olevinaan siinä joku tosi hieno ajatus. No, tekemällä oppii.

Tuli siitä silti ihan kiva, vaikka sähelsinkin jotain omaa.

Surukseni jouduin toteamaan, että mä en tiedä proppien maalaamisesta yhtään mitään. Pari kertaa meinas mennä hermot noiden maalien kanssa, kun ne tuppas kuivumaan niin nopeesti, enkä saanu niitä millään liukumaan nätisti. >:(

Meillä koittaa lähtö Tampereelle jo perjantaina, koska mä vaadin päästä Tampere-talolle kuuntelemaan perjantai-iltana pelimusiikkikonsertti Final Symphonya. Ootan sitä tällä hetkellä paljon enemmän ku Traconia :D Koska Final Fantasy <3 Rakastan.

1 kommentti:

  1. Akirallahan on semmonen veitsituppi myöritettynä housujen selkäpuolelle. Olioas sekavaa, piikku vikoja. Oot paras :3 <3

    VastaaPoista