16. helmikuuta 2014

Frostissa koomassa



Perjantaina suunnattii lahteen junalla, Desucon Frostbite 2014 -tapahtumaan. Alunperin meit piti lähtee neljän porukka, mutta yks sairastu, joten liikuskeltii paikan päällä tämmösenä dynaamisena kolmikkona. Käytiin aluks heittämässä kaikki ylimääräset kamat hotellille ja mentii taksilla conipaikalle. Sibeliustalo oli poikkeevan autio k-18 ikärajan vuoksi. Koko ilmapiiri oli vähän kireen olonen ja sieltä selvästi puuttu alaikästen tuoma ilosuus. Oltiin itekki aluks vähän tönkköinä, mut kyl se fiilis siitä sitte pikkuhiljaa nous. Yllättävää oli myös se, että ite cossaajia tais olla vaan noin puolet koko kävijämäärästä. Perjantaina me lähinnä vaan derppailtiin, eikä meillä ees ollu mitään varsinaisia cosseja päällä, Talalla street versio Kagami Taigasta.





Lauantaina cossattiin nyt sitte niitä vämppyyriretardeja. Fiilikset oli vähän latteet, eikä kuviakaa loppujenlopuks tullu otettuu hirveesti, toisinku tavallisesti. Ehkä tää kylmä sää oli aika iso vaikuttaja siihenki asiaan. Yleensä ollaa aikamoisii pilkunnussijoita cosplaykuvien kanssa, mut nyt ku hahmot oli vähemmän mieluisat, nii panostuskaan ei ollu huipussaan. Kunha nyt jotain ees räpsittiin.







Tilojen väljyydessä oli kumminki se hyvä puoli, et myyntisalissa mahtu kulkemaa ja kiertelemää hyvin, vaikka ei me taaskaa mitää ostettu, ku rahaa oli muutenki tosi vähän. Hotellillaki syötii ton viinkonlopun ajan vaa ruisleipää. : D Vaikkakaa lauantain(kaan) fiilikset ei ollu mitkää hirveen hyvät, nii iltabileet korvas latteuden.


 Toivottavasti tää ikärajahomma jää vaan kokeiluks, meijän mielestä se ei ainakaa toiminu. Sunnuntaina ei ees viittitty enää raahautuu paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti