12. helmikuuta 2014

Frostin odottelua part II

RAGERAGERAGE!!

Tulipahan nyt tässä sitten hyvään aikaan tehtyä muutamia kokeiluja Zeron tatuointia varten.
Ei menny ihan nappiin, mut onneks naapurilta saatiin sitte Hennatatuointi tarvikkeet ja mössöt! Lähettiin vääntään mulle sitte niillä tatska kaulaan ja nyt odotetaan jännityksellä, että mitä sieltä tulee. (Laitan joskus lopputuloksestaki kuvan) Voi olla, että joudutaan tekeen viel uus kerros huomenna. Tän Hennatatuoinnin pitäs kuitenki kestää joku pari viikkoo ja mä tosiaanki toivon niin.

Valmisteluja...

Värit iholla ja odotellaa lopputulosta.

Yuukiin ja Zeroon ei vieläkä mitään erityis fiiliksiä ja mä huomasin kauhukseni, että toi mun peruukki on mun päässä ihan kamala. Ei mun tekemässä leikkauksessa mitään vikaa, vaan ite peruukki tuntuu päässä jotenki ihan paskalta! 
Onneks mult löyty mun taika-arkistosta toinen peruukki, joka sitte tulee mun päähän frostiin. 
Piilaritki on viel harkinnassa(että laitanko ollenkaan), enkä aio laittaa tohon asuun kuuluvaa liiviikään. Sekin on ihan paska ja perseestä.
Oon aika...rento versio siis Kiryun poijasta. Mut kuitenki ihan tunnistettavissa..ainaki pituuden kannalta.. joku  lähemmäs 190cm!
Vituttikohan mua viel joku muukin juttu... ei kai.

Kolmanteen päivään aateltiin sitte survasta jotain kivaa, ettei täs nyt ihan Vämppyyriretardien teemalla mennä.

 Tässä tää Talan osuus... c:

...Ja nyt pääsen mun osuuteen.

Kokeilin tossa eilen illalla kans tota Yuukin kokonaisuutta ekaa kertaa koskaan ja fiilikset oli aika mitäänsanomattomat. Vaikkakin oon saanut koko asun kavennettua ja kaikki on muuten kohdallaan, niin siinä peilaillessani tunsin itteni vähän mieheks mekossa. Tiedä sitten mistä nää meidän huonot fiilikset johtuu, siihen on varmaan muutamakin tekijä. Rahat on tosi vähissä, eikä nää hahmotkaan mitään meidän lemppareita ole. No, ehkä tää on vaan alkukankeutta tai jotain muuta ohimenevää.

Oon myös tässä vähänväliä työstänyt tota Yuukin "keppiä". :D Panostus ei oo tosiaankaan ollu huipussaan tota tehdessä. Onneks se on vaan Yuuki... haha. Ensikertalaiselle annettakoon anteeksi! Kepukan pohjana toimii ihan vaan perus muovinen verhotanko, johon oon sitten muovaillut jollain ihme massalla noi pienet yksityiskohdat. Loppusilauksen toi hopeinen spray ja metallinhohtoinen päällystelakka.


...Samalla kun säädin tän mun oman osuuteni kanssa, Tala kävi ottamassa ton hennamössön pois ja lopputulos on ihan paska. Kaikki on ihan paskaa. Pitää keksiä tohon Zeron tatuointiin jotain muuta. Meil ei oo järkkäriäkään käytössä täl hetkellä, paska digikamera vaan...

...paskaa conin odottelua vaan teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti