4. helmikuuta 2018

Äänetön Desucon Frostbite 2018


Tämä coniraportti tulee aika ennätysmyöhässä, ei yleensä anneta blogipäivitysten odottaa kokonaista viikkoa conin jälkeen, mutta nyt on ollut sen verran paljon kiireitä (ja ne jatkuu vaan), ettei olla yksinkertaisesti vaan ehditty istahtaa alas.
Coni järjestettiin tapansa mukaan Lahdessa 26. - 28. tammikuuta ja tapansa mukaan myös tämä conipävitys tulee olemaan hyvin lyhyt.
Saatiin liput joululahjaksi Oonalta <3
Perjantai pyörähti käyntiin klassiseen tapaansa: vietiin Poju Loxyn porukoille hoitoon ja napattiin sieltä viikonlopuksi menopeli käyttöön. Kipastiin matkalla Lahteen vielä kaupoilla epätoivosesti ettimässä Loxyn cossiin sinisiä kengännauhoja ja Talalle vino pino lääkkeitä.
Majottauduttiin taas tapamme mukaan Saran täyden palvelun hotellissa ja oltiin siellä (ihme kyllä) tosi ajoissa ja meille jäi peräti laiskotteluaikaa ennen conin aukeamista.
Pyörähdettiin lopulta kuuden aikoihin Sibeliustalolla ja Sara jäi leipomaan meille lämmintä leipää iltaa varten. Löydettiin heti Miika, Jesse, Ninni, Milla, Oona sekä Aleksa + muita ja pyörittiin niiden kanssa hetkonen, kunnes lähdettiin aikasin illasta takasin Saran hellään huomaan.
Talalla oli heitellyt kuume ylös ja alas sopivasti koko viikon, eikä siitä oltu päästy eroon viikonlopuksi, joten yömyöhään valvomiset jäi pois ja mentiin nukkumaan (tai jos siltä yskimiseltä nyt voi nukkua) poikkeuksellisesti jo tosi aikasin.


Lauantai alko aika väsyneissä merkeissä. Hipsittiin hiljaa ympäri taloa Saran ja Juuson kuorsatessa ja valmistauduttiin lähtöön. Lauantain (sekä sunnuntain) cosseina oli siis Joseph Joestar sekä Caesar Zeppeli JoJo's Bizarre Adventuresta. Kaikki alko tosi lupaavasti: Talalta oli lähtenyt ääni kokonaan ja Loxyn Caesarin cossista huomattiin puuttuvan vyönsolki.
Mietittiin yhdessä Saran kanssa voisiko solkea korvata millään tai tehdä pikaisesti uutta jostain saatavilla olevasta materiaalista, mutta tilanne oli aika epätoivonen. Laitettiin siis päivän suunnitelmat uusiksi ja Loxy lähti vielä noutamaan Järvenpäästä vihattua cossinpalasta ja Tala jäi matkalla coniin.
Tala keräs tukea ja turvaa ympärilleen kun se oli niin heikko :D
Yksinäisen ja äänettömän JoJon seilaillessa ympäriinsä conipaikalla oli sen BFF Caesar jo kaukana motarilla herkän kaasujalkansa kanssa. Pari tuntia myöhemmin ja hirveiden vieroitusoireiden jälkeen päästiin viimeinkin toisiimme kiinni. Linnoittauduttiin ikkunan luokse pienessä hyvässä porukassa napsimaan parit muistokuvat.
Saatiin meiän seinälle lisää täytettä! <3_<3
Haahuiltiin ympäriinsä vailla päämäärää. Yritettiin kertaalleen kirppikselle, mutta jonot yletty melkein pääoville asti, joten päätettiin jättää se välistä. Tehtiin myös kuulkaas historiaamullistava poikkeus eikä ostettu conikahveja. Ilta kulu mukavasti vaan jutskaillessa kavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa.
Rohanin jumppakerho
Lähettiin takasin Saralle ja vapauduttiin cosseista. Siellä meitä odotti sulkaajuustokakku, lihamureke, paistetut kasvikset ja kanttarellikastike. Iltabileet jouduttiin skipata suosiolla Talan kunnon takia (harmi, kuultiin että siellä oli hyvä meno) ja käytiin vaan nukkumaan puolenyön aikaan.


Sunnuntai meni yhtä kipeissä merkeissä, mutta onneks sitä ei näe ulospäin :D Meikattiin nopeesti aamulla ja Sara nousi vaihtamaan meidän kanssa vielä parit sanat ennenkun lähettiin. Lainattiin siltä kanssa laukku, johon saatiin meidän kaikki conissa tarvittavat lääkkeet kamppeet ängettyä. Pyydettiin siis mahdollisimman unisex -laukkua, mikä ei tuhoais näiden cossien egoa ja saatiin siltä söpö Rilakkuma laukku :'D

Kaahattiin conipaikalle ja harhailtiin, kunnes törmättiin Tiinuun, joka cossas meille Lisa-Lisaa ja saatiin ihan oikea coniäiti. Yritettiin pitää pieni "conishootti" puhelimella paremman laitteiston puuttuessa ja vaikka se ei nyt ihan onnistunutkaan niin saatiin sentään muistokuvia :D


Squad
Se tärkein
Otettiin kans parit sairaan nopeet ryhmäselfiet Tinhamin ja Gummimikun kanssa, joskus tulevaisuudessa sit kunnon kuvia hei :D
Se mitä loppupäivästä oli enää jäljellä katos tosi nopeesti. Sanottiin moikat niille kavereille joihin törmättiin lähtiessämme ja poistuttiin Saralle hakemaan matkatavaroita Talan tuskastellessa pahan olonsa kanssa. Koukattiin vielä hakemassa nenäliinoja kotimatkalla räkälapselle ja heitettiin cossit kotiin. Siitä matka jatku päivystykseen ja hakemaan koiraa kotiin.
Mikä nainen :O
Useempi coni viimeaikoina on menny penkin alle. Kesädesussa jäätiin auton ulkopuolelle ja taisteltiin monta tuntia sen kanssa. Animecon oli muuten vaan huono kokonaishintaansa nähden ja majotus olikin hostelli hotellin sijaan mitä ei oltu odotettu ja petyttiin siihen tosi pahasti, sillä se oli tosi kalliskin vielä. Traconin sää oli huono ja tuskasteltiin sekä hikoiltiin ahtaissa sisätiloissa ja nyt vielä tämä reissu :D Kaikki negatiivinen on ollut toki ihan conista riippumattomia asioita, lähinnä meidän omia kommelluksia. Onneks jokaisessa tapahtumassa se ilon aihe on aina ne kaverit ja uudet kaverit, mutta olis jo aika jonkun conin onnistua kaikin puolin. 

Tässä kuussa on vielä Yukicon, 17 - 18. päivä. Sinne oli suunniteilla JoJosta Rohan Kishibe sekä Josuke Higashikata, mutta työ ja opiskelukiireiden takia ei ehditä millään istahtaa ompelukoneen ääreen. Siispä uudelleenkäytetään jotain mitä kaapista löytyy. Ja rukoillaan että ollaan terveitä ja mitään pahaa ei tapahdu. :'D

Arrivederci a presto!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti