29. toukokuuta 2017

Hanami + viikonlopun kuvastuksia


Hanamia vietettiin sunnuntaina 21.5  Roihuvuoressa ja mekin saatiin tänä vuonna raahattua ittemme paikan päälle. Pohdittiin mennäänkö ihan omana ittenämme vai vedetäänkö jotkut aika casuaalit cossit niskaan ja lopulta paikan päälle lähti Free!:n Rin ja Haru. Haaveissa oli ottaa jotain nättejä kuvia, mutta ei tietenkään ajateltu paikan olevan niin tupaten täynnä ihmisiä kun se oli... no, ne kuvat jäi haaveeks. Ehkä siellä pitäs käydä sillon, kun puisto on tyhjillään. Ei ihan tiedetä mitä me oikein oltiin ajateltu.

Löydettiin paikan päälle ilman suurempia eksymisiä (seurattiin oikeestaan asemalta peruukkipäisiä ihmisiä) ja törmättiin heti ekoihin tuttuihin: Saijaan ja sen porukkaan. Ne pystytti piknik tukikohdan yhden puun alle ja me lähdettiin kulkemaan puistopolkua ylöspäin ja jutskailtiin tuttujen kanssa matkalla. Törmättiin kans aika nopeesti Miikaan ja sen posseen. Käytiin heti alkajasiks katsastamassa se japanilainen puutarha, josta ollaan niin paljon kuultu hyvää. Siellä vois olla ihan nättejä kohtia joissa napsasta pari teemaan sopivaa cossikuvaa, jos nyt saadaan ikinä raahattua itteämme sinne asti :D
Reissu-Rin
Ihmisiä kävi ja ihmisiä lähti, siirryttiin jossain vaiheessa ettimään elinvoimaa, eli kahvia, ja jonotettiin kauan väärässä jonossa, kun kahvijono olis ollut siinä vieressä. Vähän mysteeriks jäi mihin me oikeastaan jonotettiin alunperin, mutta saatiin lopulta meidän kahvit ja rauhotuttiin istuskelemaan ja keräämään energiaa. 

Päivä kulu aika nopeesti ja sää oli (kerrankin) suosiollinen. Teki ehkä ihan hyvää vähän sosialisoida lajitovereiden kanssa pitkästä aikaa, kun enimmäkseen katellaan toistemme naamoja neljän seinän sisällä ja hikoillaan ompelukoneen ääressä. Jos nyt jotain miinusta, niin se ihmistungos ja bajamajat... Muuten ihan kiva reissu.


Sit vähän tästä viikonlopusta:


Lainattiin auto alle ja hurautettiin viikonlopuks Loxyn isän luo tarkotuksena kuvailla meidän ATLA cosseja ja joitain muitakin, joista ei olla tähän mennessä vielä saatu kuvia. Kamera saatiin lainaan tällä kertaa Monalta (kiitos <3) ja kaikki vaikutti tosi lupaavalta. Aluks. Pakattiin mukaan Mai ja Azula (Avatar the Last Airbender), Cloud (Final Fantasy VII Crisis Core) sekä Kai (Beyblade) ja lähettiin matkaan perjantaina illalla. Kuvauspaikat oli vielä vähän auki, tehtiin perille päästyämme pieni tutkimusmatka Vestran villiin luontoon ja kateltiin paikkoja vähän sillä silmällä. Löydettiin lopulta Maille ja Azulalle pari ihan rankalla rajauksella sievältä näyttävää paikkaa.

Lauantaina vedettiin päälle sit nää ATLA tytyt ja heti suureksi innostuksemme huomattiin Loxylta jääneen kotiin Azulan rannesuojat. Siinä sit karsiutukin heti jo yhteiskuvat pois ja lähdettiin kuvaamaan pelkkää Talan Maita.


Lauantain sää oli tosi harmaa ja paleltiin ihan mukavasti kuvatessa. Ei ihan vielä olla siinä pisteessä kesää, että photoshoottaaminen olis nautinnollista. Täysin kommelluksitta ei suoriuduttu tältäkään päivältä, kun lähdettiin yrittämään pysäytettyä liikettä. Haussa oli siis tosi cool ninjajuoksu, tarkemmin tunnettuna "Narutojuoksu", mikä ei ihan sujunu Mailta niinku olis pitäny.
Behind the scenes

Sit oli vuorossa Loxyn Cloud. Cossi, joka valmistu vuoden 2015 Yukiconiin ja mikä on siitä lähtien pitäny photoshootata. Nyt siihen oli viimeinki mahdollisuus, mutta Cloudin toinen polviarmori hajos kuljetuksessa, eikä meillä ollu mitään millä kiireessä korjata se. Teippikin loppu just kriittisesti kesken ja se pysy sillä paikoillaan sen kymmenisen minuuttia. Lopulta päätettiin luopua kokonaan kokokuvista ja siirryttiin vaan lähikuvalinjalle. Cloudia oli alunperin tarkotus kuvailla auringonlaskussa, mut lauantaina ei edes paistanu aurinko. Siispä pystytettiin kellariin pieni köyhälistön studio (yks lamppu + savukone) ja otettiin taiteellisia vapauksia. Epätoivo Cloudin kanssa oli jälleen aika suuri, yks pieni lamppu hädin tuskin valasee muuten pilkkopimeetä kellaria, joten enemmistö Cloud kuvista oli pimeitä ja rakeisia. Lopulta sijoitettiin lamppu Loxyn taakse ja savukone jalkoihin. Etuvalona toimi luonnonvalo kellarin oviaukolla. Koska ulkovaloa oli enään tosi vähän, uhkas viimesistäkin kuvista tulla tosi hämäriä, mutta saatiin sieltä pelastettua pari ihan kivaa vähän rankemmalla editoinnilla...

Kuvausfiilikset tiivistettynä

Lopulta oltiin ihan kylmissämme ja luovutettiin lauantain osalta. Niiskuteltiin loppuilta saunassa ja alettiin miettiä seuraavan päivän Kai kuvauksia...
Aamulla Tala heitti Kait päälle ja ajettiin Klaukkalaan. Tavoitteena oli kuvata aluks jossain pellolla ja siirtyä siitä mahdollisesti Kuplahallille taikka Jäähallille. Haettiin kahvit ärrältä ja mentiin lämmittelemään läheisen koulun pellolle. 


Ehdittiin ehkä olla siellä sen 15 minuuttia, kunnes huomattiin auton avainten kadonneen Loxyn taskusta. Tästä tuli siis historian lyhyin photoshoot. Iski pienonen paniikki ja alettiin käydä läpi niitä kohtia, jossa oltiin oleskeltu. Auto oli luonnollisesti lukossa ja aurinko paahto meidän niskaan. Talalla oli päällä koko cossi ja ahdistus alko olla suuri. Porukkaa ravas pellon laidalla tuijottelemassa ja mietittiin vaan miten typeriltä näytetään... Tai siis Tala näytti kykkiessään maalit poskella ettien aarteita pellolta. Puolisen tuntia ruohikkoa käytyämme läpi soitettiin Loxyn äitille, joka käytti meitä niillä, että Tala pysty vaihtamaan vaatteet mukavampiin. Sit palattiin pellolle haravoiden kera ja etsintä jatku. Alko tulla jo iltapäivä ja kipastiin nopeesti ostamassa metallinpaljastin. Halvemmaks sellanen vehje tulee, kun päälle 200 euron uudet avaimet. Oltiin jo aika positiivisia, että nyt löytyy, mut päivän päätteeks oli todettava, että eipä muuten löydy. 
Jossain tuolla ne on.
Et sellanen päätös tälle epätuottosalle reissulle tällä kertaa. Mitähän enskerralla?

2 kommenttia:

  1. Agjsajdsgkdskg Beybladen Kai!! ♥ Omg tää nostalgian määrä!
    Muutenki tosi mahtavat shoottikuvat jälleen kerran! Te vaan osaatte! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :'D <3 Ihanaa aina saada sult kommenttii, oot jo iha meiän vakkari!

      Poista