24. huhtikuuta 2017

Kuumien hiekkadyynien (lumikinosten) Prinssi

Ihanaa pitkästä aikaa päästä kirjottamaan!
Aikaa on taas kulunu tässä jonkin aikaa ja oon tässä pikku hiljalleen saanut Desuconin cossini valmiiks...OKEI! Se on ollu käytännössä valmiina taas jo jonku aikaa, mutten vaan oo saanu kirjottamisen innosta kiinni. Nyt on sopiva hetki, joten alotellaan!

Teemana on tän kesän Desuconissa Free! Iwatobi Swim Club. Päätettiin tehä nää Arabian asut (Splash Free! ending) ja ollaan nyt oltu tosi ilosia, ettei tehty näitä silloin useempi vuos sitte. Kerranki ollaan tehty hyvä päätös ja säästetty ittemme myötähäpeeltä näin jälkikäteen.  Ite tykkäsin tosi paljon tehä tätä asua kaikinpuolin ja toteutuksen kanssa ei tullu mitään (suurempia) ongelmia. OHO! O__o

Täst kasasta kaikki alkoi.

Alotin yksinkertasesti vaan tekemään tota ihme "kietasuhametta" ja tota outoo riepumaista päälliosaa perus puuvillasta. Aluks aattelin, että puuvillan valinta oli moka sen joustamattomuuden takia, mut kyllä sekin loppupeleis toimi ihan hyvin. Scuba olis tietty saattanu toimii täs myöskin ihan hyvin, mut tehty mikä tehty. Mun kietasuhame vaan ei enää ihan mee niinku piti, koska oon laihtunu tosta hameen tekemisen vaihteeks taas lisää. :D Lol. 

Tilasin eBaystä tommosta valkosta pitkää hapsua, jonka ompelin kietasuhameen helmoihin. Hapsua piti tosin trimmailla lyhyemmäks aika paljon, ettei mun tarvii kokoajan nostella mun helmoja. (RINsessa)

Maalasin helmoihin raidat kangasmaaleil ja kuumottelin, että leviikö noi värit. Aina noitten teippauksien kans saa olla tosi tarkkana.

 Tein useempaan kohtaan tässä asussa hieman omia muunnelmia, minkä uskoin toimivan paremmin. Animessahan kaikki on mahollista ja toimii, mut mä jätin nyt ton "viitan" tekemättä ja tein viitasta takin. Pysyy paremmin päällä ja tuo vähän näyttävyyttä lisää. Säilytin silti alkuperäsen idean, että vuorikangas on oranssihtava...Tai ainakin mun piti. Oranssi vaatetuskangas ei riittänytkään hihoihin, (koska olin alunperin aatellu että teen ton viitan) ja jouduin tekemään hihojen sisäosista punaset. Ei menny täysin niinku piti, muttei tää nyt mitenkä tuhonnu mitään. Tulipahan taas vähän lisää väriä tähän asuun. 
Mä vihaan noitten teippien asettelua. Se on niin millin tarkkaa, hermoi raastavaa ja sitä ei voi oikein korjata, jos menee pieleen. Käytin työkaluna täs prosessissa pensseliä ja tuputinta. Lopputulos oli kuitenki ihan siisti ja mitään kohtalokasta ei tapahtunu.

Halusin koristeellisuutta lisää takkiin ja en halunnu maalata takin reunoja tai hihoja, joten ompelin ne kultasella silkkinauhalla.

Mulla alkaa kiehuu pelkästään kun nään tän kuvan. Kyseessähän oli siis mun takin yläosaan tulevan HAPSUNAUHAKORISTE < (hienosti kuvailtu) asian teko. Tääkin on ihan mun oma lisäys, mutta tarttin tän käytännön syistä, ettei toi painava takki valu mun päältä.
Tää prosessi piti olla nopee ja silleen "simsalapim" valmis, vaan eipä ollutkaan. Ostin tosiaan rei'ittämistä varten koko paketin, johon sisälty noi kaikki nippelinappelit ja kysyin vielä sieltä paikan päältä, että "Onhan noi rinkulat varmasti nyt yhteensopivat/oikeen kokoset tän mun hapsukoristeen kanssa, että saan sen ihan takuulla vedettyä tosta läpi? Jopa ton tupsun?" -"Joo ihan varmasti on!" Paketti oli tosi epäselvä, enkä ite oikein hahmottanu, ku ei noit rinkuloitakaan nähny kunnolla siit paketista. Näyttivät vaan mustalta mössöltä. No mutta! Totesinpa sitten vaan kun tän tekemisen aika koitti, ettei TODELLAKAAN OLLU OIKEEN KOKOSET! Jouduin säätämään niin v*tun paljon taas kaikkee omaa, turhaa ja ylimäärästä. AAAAARGH!

Jouduin leikata noi hapsutki irti tosta narusta ja sujauttaa ton narun päät erikseen rei'istä ja SIT vasta liimata noi hapsut takasin tohon naruun kiinni. Ei noi kärjet tietenkä enää istunu yks yhteen ja purkaantumistakin alko jo näkymään hälyttävästi, joten tein ton narun ja hapsun väliin tommoset pienet koristeet parista eri sävysestä nahasta. Ne yhdisty sillä ihan hyvin.
Problem solved!

Ihanaa! Sitten proppi!
Tän tikarin (tai mikälie mini-miekka Rinil onka) tekemistä olin oottanu. Kokosin propin jumppapatjasta ja ohuesta softiksesta pienissä osissa, sit worblasin palaset ja liitin ne yhteen. 

Täl kertaa en gessonnu ja hionu ollenkaan proppia, vaan aloin maalata suoraan Worblan päälle. Halusin tehä tosta miekan huotrasta tosi heleen ja kirkkaan sävysen vihreen, enkä täl kertaa mitään hillittyä.

Loxyltä sattu löytymään tommosii punasia pieniä (oikeesti ommeltavia) diamongeja, mut mä halusin väärinkäyttää niitä ja liimasin niit koristeeks miekan varteen. Oon pahiZ.

Alunperin maalasin huotraan semmosia kultasia kiemuroita vihreen pinnan päälle, mut ne osottautu tosi rumiks, joten maalasin päältä ja jätin tupen sit vaan yksväriseks. Pienenä lisänä liimasin yläosaan tommosta kaunista kuvioitua nauhaa.

Mun pieni nauhakokoelma turbaania varten, josta ei tullutkaan turbaani.

 Okeaoppisestihan Rinillä olis turbaani, mut mä luovuin siitä ajatuksesta ja tein tämmösen piiiiiiiiitkän huivin.
Mun piti ommella noi raidat tohon huiviin alunperin ja niin mä teinkin. En vaan ottanut siitä katastrofista kuvaa ollenka. Olin varmaa vaa niin järkyttyny sen rumuudesta, että unohtu se kuvien ottaminen. Päädyin siis tähän turvalliseen ja siistimpään tapaan (tässä tapauksessa) eli liimaaminen. Siitä tuli tuulessa liikkuvan kevyt ja ihan nätti.

Multa jäi yli tätä yhtä koristenauhaa, joten hyödynsin sen ja liimasin sitä takkiin joihinkin osiin. Toihan se vähän taas lisää blingiä.

Huoh. Mä OLIN tilannu myös hapsua punasta vyötäröhuivia varten, mut se sävy ei vastannutkaan mun omaa näkemystä. Löysin sit tommosii vähän...ööö...killejä "mummojen verhotupsuja", joita käytin Dmmd:n Minkin takissa ja liitin niitä sit tohon huiviin. Näyttääpäs ne rumilta täs kuvassa! O__O

Sit muutamia näistä asuun tulevista lisukkeista:


Oikeesti Rinillä ei kuuluis olla kenkiä täs asussa, mutta mä en turmele mun jalkapohjia tai ota riskejä lasinsiruja varten. Besides, onpahan jotain kateltavaa sit vähä alempanakin. ;)

Nää piilarit on just semmoset unelmalinssit. Erittäin pehmeet, istuu mun silmään hyvin, ei tunnu pahalta useempien tuntienkaan jälkeen ja nää on ihanan kirkkaat (ei kuitenka mitkää laaserit).
Eye candy's GEO ANIMATION CP-S7 RED

Tukan tilasin Aliexpressiltä pelko perseessä, et mikähän hirvitys väri sieltä TAAS tulee. Mulla on ollu Rinin tukan kanssa sama kirous kun Loxyllä Harukan tukanssa. Miljoona tukkaa tilattu ja aina joko sävy on aina ihan kauhee, tuuheudesta ei ees puhuta, verkko ei istu, malli on muuten vaan hirvee, liian pitkä, liian lyhyt JA mikä pahinta... PERUUKKI EI JÄTÄ VARAA OLLENKA OMILLE MUOKKAUKSILLE/LEIKKAUKSELLE!  

MUTTA NYT asiaan tuli muutos! Sain _ihanan_ sävysen perden ja sain leikattua/muokattua siitä tosi kauniin. AH!

Sitten se kokonaisuus:

 Olin aatellu kiinnittäväni jotkut isot sulat viel tohon otsalle, mut ehkä se vaihe jää viel nähtäväks.
Oon ihan semisti tyytyväinen asuun kokonaisuudessaan, vaikka en oppinu kylläkään mitään uutta ja haastetta tässä ei ollu. Tuli silti ihan simppeli ja siisti lopputulos. :)

Iltabileisiin ja yhdelle rennolle päivälle laitan sit vaan tällaset simppelit kuteet Rinille ja hengaan Hartsan kaa jossai puskassa TAI lätäkössä. Todennäkösesti lätäkössä, kun Harusta kyse. Taidan sittenki ottaa ne uikkarit mukaan...

Mun osalta tää oli tässä ja nähään immeiset Desuconissa. ;) <3

6 kommenttia:

  1. Todella hienosti tehty asu, ja sovit Riniksi todella hyvin! c:

    Itsekin olen joskus ajatellut Free!stä cossaavani, mutta milloin tai ketä, se on vielä vähän kysymysmerkki... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tosi paljon! :')
      Onneks on aikaa miettii vastauksia noihin omien asujen valintoihin! Toivottavasti saat tehtyy mieleisesi asun ja valittua hahmon!

      Poista
  2. Siis jukra toi asu on hieno!! En tiedä mikä siin oikein on (designi? värit? KAIKKI??) mutta jumaliste se iskee! Tosi siisti ja näyttävä asu. Aina ilo nähdä ku joku tekee jostaki hahmosta canon alternatiivi-versioita. :DD

    VastaaPoista
  3. Sisäinen Gouni hieman hihkaisi, voihan free feels! Tosi upeelta näyttää! :> Noi omat soololut sopii kyl hyvin ja ah kaikki yksityiskohdat~💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paaaaaaaaljon! :) Kumpa olis vaan se kesä edes hetken siel Desussa, ni ei tarttis hyppii missään lumivalleilla varpasiltaan T__T

      Poista