4. kesäkuuta 2014

Prince of Sadists + viimeset fiilistelyt

Loxy täällä taas valittaa.

Mun Desuconin toinen cossi Kaguran lisäks on Okita Sougo, Gintamasta. Tässä tapauksessa Prince of Pottatukka. Takin, liivin ja kauluspaidan löysin kirpparilta ja ne hoitu kaventamalla ja kaikella pienellä tekstiilipainoväripainotteisella säätämisellä. Ei tähän asuun oikeestaan muuta hääppöstä tule, ni en viittiny ottaa ees kuvia. Plus tietenki toi ruokalappu.

Tilattiin taas tavalliseen tapaan ebaysta Sougolle tukka ja sieltä saapu tämmönen ihanan mehevä jonnefleda. Tää oli siis just sen mun puolikaljun Kaguran hiusten vastakohta, meinaan tässä ainaki riittää tätä tukkaa.


Tala taas saksi tätä kuntoon, mut mä en tiedä minkä takia en vaan oikeen osaa sanoo mitään tästä tukasta. Tai siis, mulla ja tällä kuontalolla on vähä vaikee suhde. Pidän tästä joka toinen minuutti, ja joka toinen mä taas vihaan tätä. Väri on tosi kiva, mut tää tuntuu jotenki tosi ahdistavalta päässä ja meinaa kokoajan alkaa pullottaa joka suunnasta. Anygay, tilasin myös peruukin mukana Sougolle silmälaput, kun ne oli niin halvat, että ois voinu olla melkeen ilmaset. Ne onneks edes vähän pitää tätä pottatukkaa kurissa. Ei täs oikeen muutakaa voi ku yrittää oppii pitämää tästä. Uutta ei ehtis enää tilata, ku pitää olla aina siel myöhästen joukossa :F

Piilarit on youknowit.comista, muistaakseni jotkut Twilight -silmät.

Ja sitten! Tää Bazooka oli mun ensimmäinen koskaan alotettu proppi, enkä oo vieläkään saanu sitä viimeisteltyä! Aloin väsäämään tätä joskus ennen joulua, marraskuun alussa muistaakseni ja jätin sen vaa pölyyntymää meiän makkarin nurkkaan. (Lol, en ees tienny mitä oikeesti tein ku kasailin sitä) Mulla on tästä muistitikulla vaihe vaiheelta tosi outoja kuvia, ja nyt ku kattelen tota, oisin tehny nii monta asiaa erilailla... Mutta joo, tehty mikä tehty. Tää on enää hiomista, maalia ja yksityiskohtia vaille valmis. Saa nähä ehtiikö tää valmistuu ennen conia. Riippuu ihan siitä ehtiikö rahaa tulla, mulla on meinaan lompakossa pelkkää pölyä... Nyyh.

Fiilisteltiin sit taas meiän bileparvekkeella ja oltiin hirveen hauskoja:


Gintoki pölli Tosshin kuteet ja oltiin nii FABULOUS.
Siivooja-Sougo
Mun koira teki kans selväks oman mielipiteensä meiän cosseista oksentamalla olkkarin matolle. (Teki muuten ihan samat sillon ku sovitettii Yuukin ja Zeron kokonaisuuksia ennen Frostia) Kiitti Poju, meki sua!

2 kommenttia:

 1. Okita!
  Hyvältähän tuo peruukki ainaki minusta näyttää. Piilarit ovat tosi siistit myös!
  Pakko sanoa by the way että meinasin hajota tossa "ihanan mehevä jonnefleda" kohdassa. XD

  VastaaPoista
 2. Kyllä vaan, my fellow Okita! :D
  Joo, kyllä mä tohon tukkaan pikkuhiljaa alan tykästyä. Tai mulla ei taida olla vaihtoehtoja. (: Jonnefledat kunniaan!

  VastaaPoista